Opina

Configuració
 • FocViu Usuari sumador 6.557 10 326 👍 1.200
  Malhauradament aquesta sembla la resposta per part de la gent. Ara... la resposta "correcta" és dificil; segurament passa per fer pedagogia, en contra els seus arguments i desenvolupant un discurs propi ben sòlid que sigui fàcil d'entendre i de difondre
 • __31838__ 4 1 👍 7
  És un assumpte complicat... La realitat és que hi ha un nombre elevat de població a Catalunya on el discurs independentista no hi té absolutament res a pelar. Més que una qüestió de feixisme o de reaccionaris (que també), és una qüestió de gent a la que se l'ha convençut (mitjans de comunicació, demagògia, etc) de què estem destinant una quantitat ingent de temps i diners en la independència (que no volen ni voldran) en comptes de governar "per a tots els catalans". Crec que cal demostrar el contrari de totes totes, però és difícil poder fer un país nou davant d'un "empat tècnic": cal sumar.
 • ploma_voladora 701 3 👍 177
  Si la classe obrera votés els fatxes, es suposa que no passaria que els partits independentistes sumarien majoria al parlament. ¿O no...?
 • ploma_voladora 701 3 👍 177
  Jo no em considero de classe obrera, sinó de classe mitja moderada. Comprenc que la gent obrera ho passi malament però no fins al punt de pensar que ells voten esquerra encara que potser és el que hauríen de fer. Però és que la dreta xucla molt els cervells... (no va per mi mateix).
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.224.707 missatges
 • 218.574 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat