Normes bàsiques de convivència

 • Respecte
  El respecte és fonamental. No es toleraran comportaments sexistes, feixistes, racistes, homòfobs i/o xenòfobs. No s'insulta. A ningú. A cap vessant ideològica. Ni als extremistes. Per favor aquest és un punt clau, o tots o cap.  
 • Pau
  Racó Català no és un lloc per a defensar-hi l'assassinat de ningú. Qualsevol referència a matar, torturar, apallissar i similars també hi estan prohibits, naturalment. Així com les amenaces a altres usuaris. Independentment de la seva ideologia.
 • Tolerància
  Tolereu totes les opinions. A partir d'ara seran exposades sense insults ni exabruptes. Contesteu de la mateixa manera que us agradaria que us contestessin a vosaltres.   
 • Diversitat
  Totes les opinions són benvingudes a Racó Català. Exposades sense insults i sense fer cap tipus d'apologia ni cap insinuació o referència a morts, assassinats, etcètera.
 • Decisions dels Moderadors
  Les decisions dels moderadors s'han de respectar. Es basaran en aquests punts. Si no esteu d'acord en alguna decisió podeu enviar-nos un correu, però no obriu cap altre fil.
 

Normes específiques d'aquests fòrums

Els missatges han de ser en llengua catalana. L'explicació és molt simple, l'han d'entendre de Salses a Guardamar. Vam rebre moltes queixes de nord-catalans que se sentien discriminats perquè hi havia fils en castellà que no podien entendre. De la mateixa manera que els que no són nord-catalans no entenen els fils en francès. Excepcionalment es pot acceptar un fil en una llengua diferent de la catalana si les circumstàncies ho requereixen.
 
No estan permesos fils o missatges relacionats amb el tancament de fils, banneig d'usuaris i/o similars. Si teniu alguna queixa sobre com s'ha actuat en algun cas concret podeu enviar-nos un correu i ho investigarem més a fons.
 
No s'admetran fils en què el propòsit principal sigui acusar/criticar d'altres usuaris de Racó Català. Si us plau no n'obriu, els tancarem. Aquests fòrums són un lloc de diàleg constructiu per al país, no un lloc on discutir sobre problemes personals entre alguns usuaris: useu la missatgeria interna, el correu electrònic o la missatgeria instantània. Si no voleu llegir els missatges d'usuaris concrets, podeu anar al seu perfil i clicar al botó Ignorar.

No es permeten els segons usuaris que suplantin l'identitat d'altres usuaris del Racó Català. Els segons usuaris seran bandejats, i es prendran mesures també amb l'usuari creador.

No es permeten imatges explícites de sexe o violència, excepte en fils de la categoria adequada i amb un títol que avisi del contingut. De no ser així, podeu enllaçar les imatges a mitjans externs, però no inserides als missatges del Racó.
 
No es permet la propaganda massiva de cap organització/web/persona/etcètera. Aquest no és el lloc per abocar-hi pamflets ni missatges d'una determinada organització. Si voleu enviar-nos comunicats feu-ho al correu i els publicarem a la secció corresponent.
 
Heu de posar els fils al seu apartat corresponent. Els fils que estiguin a un apartat incorrecte (per exemple un fil d'esports a política enlloc d'esports) o bé es tancaran o bé es canviaran d'apartat
 
L'incompliment de qualsevol d'aquestes normes suposa o pot suposar una o algunes de les següents accions:
 - Tancar el fil corresponent.
 - Eliminar/moderar el missatge corresponent.
 - Bandeig temporal de l'usuari corresponent.
 - En cas d'incomplir reiteradament les normes o d'obrir molts fils semblants o iguals a fils tancats l'usuari podria ser expulsat permanentment.

Aquestes normes també s'apliquen als comentaris de les notícies.

Per ajudar als moderadors, si considereu que un missatge incompleix les normes del Fòrum, cada fil i cada missatge disposaran d'un enllaç que un cop clicat, us permetran posar un petit text que serà enviat als mateixos moderadors.
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.139.433 missatges
 • 215.597 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat