Sorteig

Sorteig de 4CD's "SOM" de Dubcat

Llistat dels guanyadors:

onofre
Somiatruites
Somiatruites
Tarry


Hi han participat 15 persones.

El trio barceloní electrònic Dubcat presenta el seu primer LP titulat “Som”. Al primer tall, de títol homònim, fan una verdadera declaració d’intencions del que són, en el sentit més ampli de la paraula, i del que volen ser: “La rima estricta per moure la tinta dels mapes marcats”.

Deu tracks justos i precisos per “encendre’t el cor”, per deixar-te clavat als auriculars i no deixar de cantar el que de ben segur seran deu nous grans himnes. Sonoritats de l’electrònica britànica i la seva tradició clubbing i de fusió amb ritmes forans com el reaggae i el Hip Hop. Lletres que “lluiten”, muten i es comprometen amb cadascuna de les causes que mereixen ser defensades. En definitiva una alternativa a l’escena musical catalana actual, per “traspassar totes les regles, murs i fronteres”.

Composat a cavall de Barcelona i Londres, el disc ha estat produït i mesclat pel productor Mark Dasousa (Aspencat, Zoo, Smoking Souls) i editat per New Beats (Kasba Music), segell independent de referència de la capital catalana.

El grup format per Joan Llobera (veu), Mireia Lorente (veu) i Marc Taulé (bases i veus), ha comptat amb la col•laboració de Marta Trujillo als cors i amb el productor Ainz Adams amb el tema “A Temps”.

 

Des de Racó Català sortegem 4 CD's "SOM", cortesia de Dubcat
Teniu temps fins el 25 de març!Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.208.331 missatges
  • 217.997 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat