Sorteig

Sorteig de 5 CD's "Somnis d'heroi" de Stereòlegs

Llistat dels guanyadors:

Carles Martell
galetacuqui
Hidra
Mashinito
Pralija


Hi han participat 9 persones.

"Somnis d’Heroi" (Picap, 2018) és el títol del segon àlbum de Stereolegs, un grup barceloní que ha creat el seu estil amb fortes dosis de personalitat, influències variades i el desig de fer arribar el seu missatge a través de lletres acurades.

En aquest treball hi podem trobar peces de Rock contundent com "Tan Lluny", "Més Val" o "Rovell", on les guitarres prenen el protagonisme i empenyen la base rítmica cap endavant.

També cançons de caire Pop elegant i divertit, com són "Fort", "Avui" o "Renunciar", totes elles plenes de la frescor pròpia que ha caracteritzat la música jove catalana de les últimes dècades.

I per acabar d’arrodonir un disc de bona producció com aquest, ens trobem també amb cançons semi-acústiques, on l’oient és transportat al terreny més intimista i honest. "Tota la Vida" i "Somnis d’Heroi" són els vehicles idonis per què el compositor Enric Rius ens deixi mostra de la seva habilitat per transmetre.

Stereolegs ha millorat la fòrmula que ja va crear en el seu 1r disc i deixa impremta amb un segell personal de collita pròpia, un disc que sorprèn i que de ben segur complirà les expectatives dels oients més exigents.

 

Des de Racó Català sortegem 5 CD's "Somnis d'heroi" cortesia de Stereolegs.
Teniu temps fins el 29 de gener!Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.007 missatges
  • 220.048 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat