Sorteig

Sorteig de 4 entrades dobles pel concert de Xavier Baró - Tradicionàrius

Llistat dels guanyadors:

immaaesteban
onofre
onofre


Hi han participat 3 persones.

El Centre Artesà Tradicionàrius, treballa des de 1987 en l’organització del Festival Folk Internacional Tradicionàrius, un festival de música folk de referència al país i a tots els territoris de parla i cultura catalana i que ha esdevingut per a molts grups de música d’arreu una plataforma de difusió i promoció dels seus treballs artístics.

La XXXI edició del Festival Tradicionàrius se celebrarà del 12 de gener al 23 de març de 2018, i des de Racó Català oferirem sortejos d'entrades dobles per diferents concerts del festival als nostres usuaris. Durant aquests sis mesos s’ofereixen concerts, nits de ball, tallers, exposicions i trobades populars a l’escenari i al carrer. Podeu consultar tota la programació del festival des d'aquesta pàgina.
 

Des de Racó Català sortegem 4 entrades dobles pel concert:

Xavier Baró
Presenta Cròniques

Dijous 15 de març de 2018
21.30 h – CAT

Després dels fets polítics i socials, vitals, dels darrers mesos, Xavier Baró ha posposat la producció del seu onzè disc i ha cregut oportú elaborar un espectacle amb temes propis de caire reivindicatiu. Un recorregut per tots els seus treballs discogràfics, en què enmig de temes més personals broten cançons que retraten fets històrics, moments reals o llegendaris. Ara, per primera vegada totes aquestes cançons es donaran la ma i saltaran des dels seus discs originals per unir-se en un nou espectacle que s’estrenarà a l’escenari del CAT per continuar en gira al llarg del 2018. Temes com La caiguda de Lleida, Bac de Roda, Girona està sitiada, Una Història del Montsec o La Catedral de joglaria formaran part del nou repertori que Xavier Baró ha arranjat de bell nou amb la col·laboració de l’acordionista i multi-instrumentista Héctor Beberide, que l’acompanyarà també en directe al llarg d’aquesta nova etapa.

Concert en col·laboració amb BarnaSants

Xavier Baró: Veu, guitarres elèctrica i acústica
Hector Beberide: acordió, mandolina, bouzouki, whistle, veus

 

Teniu temps fins el diumenge 11 de març!Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.208.479 missatges
  • 218.002 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat