Sorteig

Sorteig de 4 entrades dobles pel concert de Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’ - Tradicionàrius

Llistat dels guanyadors:

entreribes
immaaesteban
Notradamus
onofre


Hi han participat 8 persones.

El Centre Artesà Tradicionàrius, treballa des de 1987 en l’organització del Festival Folk Internacional Tradicionàrius, un festival de música folk de referència al país i a tots els territoris de parla i cultura catalana i que ha esdevingut per a molts grups de música d’arreu una plataforma de difusió i promoció dels seus treballs artístics.

La XXXI edició del Festival Tradicionàrius se celebrarà del 12 de gener al 23 de març de 2018, i des de Racó Català oferirem sortejos d'entrades dobles per diferents concerts del festival als nostres usuaris. Durant aquests sis mesos s’ofereixen concerts, nits de ball, tallers, exposicions i trobades populars a l’escenari i al carrer. Podeu consultar tota la programació del festival des d'aquesta pàgina.
 

Des de Racó Català sortegem 4 entrades dobles pel concert:

Miquel Gil i Pep Gimeno “Botifarra”
Presenten l’espectacle NUS

Dijous 22 de febrer de 2018
21.30 h – CAT
 
Nus és l’espectacle conjunt de Miquel Gil i Pep Gimeno ‘Botifarra’, un nus de complicitat entre dos cantaors valencians musicalment diversos però lligats pel fil de la música valenciana. Les dues veus més significatives de la tradició valenciana del moment ens brinden l’ocasió de gaudir d’un espectacle en format íntim a mode de viatge musical per la tradició del folk i el roots del País Valencià. 

Més informació del concert

 

Teniu temps fins el diumenge 18 de febrer!Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.239.370 missatges
  • 219.067 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat