Sorteig

Sorteig de 10 entrades dobles pel concert La Patum al C.A.T. - Tradicionàrius

Llistat dels guanyadors:

Alarrel
DAVIT
Dònut_Ebrenc
FuRTi
Rosa4
Segador_1714


Hi han participat 6 persones.

El Centre Artesà Tradicionàrius, treballa des de 1987 en l’organització del Festival Folk Internacional Tradicionàrius, un festival de música folk de referència al país i a tots els territoris de parla i cultura catalana i que ha esdevingut per a molts grups de música d’arreu una plataforma de difusió i promoció dels seus treballs artístics.

La XXX edició del Festival Tradicionàrius se celebrarà del 13 de gener al 23 de juny de 2017, i des de Racó Català oferirem sortejos d'entrades dobles per diferents concerts del festival als nostres usuaris. Durant aquests sis mesos s’ofereixen concerts, nits de ball, tallers, exposicions i trobades populars a l’escenari i al carrer. Podeu consultar tota la programació del festival des d'aquesta pàgina o descarregar-vos el programa.
 

Des de Racó Català sortegem 10 entrades dobles pel concert:

La Patum al C.A.T.

Quan arriba Corpus hi ha concert de La Banda del Memorial Ricard Cuadra al C.A.T.; baixen de Berga i ens presenten la suite de músiques de La Patum, en concert únic a tot Catalunya, abans dels actes del cap de setmana de Corpus a Berga.

Més informació del concert

 

Teniu temps fins el dimecres 31 de maig!Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.108.391 missatges
  • 214.650 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums