Sorteig

Sorteig de 10 entrades dobles pel concert d'Urbàlia Rurana - Tradicionàrius

Llistat dels guanyadors:

futur_system


Hi ha participat una persona.

El Centre Artesà Tradicionàrius, treballa des de 1987 en l’organització del Festival Folk Internacional Tradicionàrius, un festival de música folk de referència al país i a tots els territoris de parla i cultura catalana i que ha esdevingut per a molts grups de música d’arreu una plataforma de difusió i promoció dels seus treballs artístics.

La XXX edició del Festival Tradicionàrius se celebrarà del 13 de gener al 23 de juny de 2017, i des de Racó Català oferirem sortejos d'entrades dobles per diferents concerts del festival als nostres usuaris. Durant aquests sis mesos s’ofereixen concerts, nits de ball, tallers, exposicions i trobades populars a l’escenari i al carrer. Podeu consultar tota la programació del festival des d'aquesta pàgina o descarregar-vos el programa.
 

Des de Racó Català sortegem 10 entrades dobles pel concert:

Divendres 19 de maig, 22h, al C.A.T
URBÀLIA RURANA
Presenta el disc De tornada a les ribes

Urbàlia Rurana presenta un nou disc amb 18 temes entre novetats i altres composicions inèdites que el grup ja fa anys que interpreta en directe. Corresponen a 3 blocs diferents: cançons populars valencianes, peces de tradició mediterrània i peces de creació dels membres del grup. També hi ha alguna composició de Maurizio Martinotti, amb qui Urbàlia Rurana ha col·laborat en moltes ocasions. Els arranjaments són dels diversos membres d'Urbàlia Rurana i s'hi inclouen textos de Marc Granell, Rosabel Gumbau, a més d'altres dels membres del grup.

De tornada a les ribes, títol extret d'un poema inèdit de Marc Granell que es musica en aquest disc, segueix la línia d'anteriors treballs del grup de fer versions sobre música popular valenciana i mediterrània, i, a més, incloure composicions pròpies inspirades en aquest imaginari musical mediterrani.

Per les gravacions s'ha comptat amb la col·laboració de Xampo Llobat (dolçaina i flauta), Lucas Ibáñez (guitarra), Tóbal Rentero (llaüt, bandúrria i guitarra), Jaume Gosàlbez (dolçaina i saxo), entre altres.

Josep Sebastià: dolçaina, tarota, flauta i veu
Carles Gil: acordió, mandoles i veu
Toni Torregrossa: guitarra, guitarró i veu
Joan Buigues: tuba
Bernat Pellisser: bateria, percussions i veu

www.urbaliarurana.com

Més informació del concert


Teniu temps fins el dijous 11 de maig!Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.089.400 missatges
  • 214.049 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums