Qui som

Benvinguts a Racó Català!

Aquest és un projecte digital desvinculat de qualsevol organització política i/o cultural, que pretén ésser un focus d’informació dels Països Catalans a la xarxa i un punt de trobada per gent d'arreu dels Països Catalans, que a través de diferents eines poden opinar sobre temes socials o d’actualitat que ens interessen. Un lloc on informar-se d’aquells actes que es celebren arreu del territori i un altaveu per fer-se ressò de les diferents tasques que grups de gent i associacions (grans i petites) realitzen arreu del territori en favor del catalanisme.

Aquest projecte va iniciar-se el març de 1999 com un lloc d’opinió personal a Internet. 16 anys després s'ha demostrat que s'ha consolidat com un dels punts de trobada i d'intercanvi de parers dels ciutadans i ciutadanes dels Països Catalans. Podeu trobar-ne més informació a la Viquipèdia.

La nostra autonomia envers a qualsevol organització fa de Racó Català un punt de vista alternatiu a la xarxa. Els més de 20.000 raconaires i 350.000 usuaris únics mensuals (OJD), i els dos premis que ha rebut al llarg de la trajectòria (Premi Jaume I de la Franja de Ponent 2007 i Premi Joan Coromines 2013 de la CAL), consoliden Racó Català com un espai de referència dins el panorama comunicatiu català.

Tant els fòrums com les notícies de Racó Català permeten als usuaris tractar, discutir i aportar tot allò que creuen sobre diferents temes socials. Així mateix, també pretén ésser un lloc de suport a Internet per a tots aquells col·lectius que busquin tenir una presència a la xarxa.

Ho dèiem en els nostres inicis i ara, tot i conviure amb l'ampli ventall de xarxes socials, ho mantenim: com deia Noam Chomsky, “no odiïs els mitjans, sigues un mitjà”. Així doncs... Llegeix, pensa i opina!Joan Camp
Editor de Racó Català
 

Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.604 missatges
  • 220.070 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat