Daniel Ruiz-Trillo

Daniel Ruiz-Trillo

Més informació

Opinió Daniel Ruiz-Trillo

Iguals davant la llei?

Uns tenen presos polítics i exiliats i els altres tenen carta blanca, fins i tot per robar. Uns han de treure els llaços grocs de tots els edificis públics i, en canvi, els altres poden mantenir la foto del Borbó i la bandera monàrquica a tots els ajuntaments espanyols i en altres institucions. Uns tenen rapers, humoristes, activistes socials, cantautors, periodistes, dibuixants i mestres perseguits, jutjats i encausats i, en canvi, els altres poden -públicament- amenaçar, insultar, atonyinar i simular execucions "lúdiques".

Uns tenen prohibit utilitzar a la ràdio i a la tele termes com"exiliat", "pres polític" o "judici polític" i, per contra, els altres tenen dret a utilitzar, a la tele, la ràdio i els diaris, termes com "colpistes" o "fugats". Uns no tenen dret a defensar-se amb uns vídeos com a prova i, en canvi, els altres tenen dret a citar prop de 200 "piolins". Uns han tingut un president d'un club dos anys en presó preventiva -sense judici previ, tampoc- i, per contra, els altres tenen el president del Castor dirigint el seu país des de la seva llotja.

Uns tenen un president exiliat que ha estat jutjat, declarat innocent i alliberat a Alemanya i, per contra, els altres han tingut un president amb centenars de casos de corrupció per valor de més de 123 mil milions d'euros i a casa seva. Uns no poden portar els candidats als mítings de campanya, mentre els altres tenen la barra d'impugnar i intentar prohibir candidats. Uns són sobiranistes i els altres unionistes.    


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.283.416 missatges
  • 220.616 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat