Daniel Ruiz-Trillo

Daniel Ruiz-Trillo

Més informació

Opinió Daniel Ruiz-Trillo

La gran justícia espanyola

No cal ser ni jutge ni advocat ni estudiant o llicenciat en Dret per saber que s'han comès i es cometran moltes irregularitats i injustícies, començant pels violadors de la "Manada", que han pogut passar el Nadal amb la família, i acabant pels presos polítics, que no han pogut passar el Nadal amb la família, alguns ja per segon any consecutiu. Això no és cap broma. Això no és cap rècord, ni cap recompte ni cap cursa o competició de res. Simplement, és una injustícia com una casa de pagès.

Tot plegat és una gran farsa. Com es poden mantenir a la presó persones innocents que no han comès cap crim? I sense judici previ? I la pressumpció d'innocència? I el fet de ser parlamentaris? I de tenir fills petits? Això només serveix per als de la "Manada", que, encara que tinguin antecedents penals, encara que robin, facin actes vandàlics i avalots, falsegin passaports i vulguin fugir, romanen en llibertat durant les festes. 

Mentrestant, els d'Alsasu són condemnats, els rapers s'han d'exiliar, alguns membres dels CDR han de restar confinats a la seva ciutat i nosaltres, no sortim, no fos cas que ens apliquessin alguna cosa inventada. Mentre passa tot això, els manaires encara amaguen el cap sota l'àliga.

No hi ha dret. 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.203 missatges
  • 221.180 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat