Toni Strubell

Toni Strubell

Més informació

Opinió Toni Strubell

21D, una mobilització massiva i crucial

Celebro veure que ja són moltes les veus de pes al país que criden a participar a la crucial mobilització pacífica del 21D. Aquesta jornada, encara per acabar de definir, ha de servir de preescalfament per al vital període de lluita que tenim al davant. Cal que serveixi també per generar un clima que els faci impossible als partits catalanistes de continuar avantposant la política de partit a la lluita unitària per la República.

Cal que tothom hi sigui aquell dia –Consell per la República, ANC, OC, CUP, ERC, PDCat, CDRs– ja que, políticament, després de les immenses vergonyes que vam sentir a les 'Cortes' el passat dia 12, no hi ha excusa possible per no ser-hi.

Hem de mobilitzar-nos contra un president espanyol que acaba d’emular el seu avi general franquista sanguinari tot definint Catalunya com un “supuesto pueblo”.

Davant aquesta humiliació barroera i supremacista, ara hem d’aprofitar per fer muscle de cara als judicis-farsa que ens faran tot seguit. Hem de demostrar que, a més de respondre massivament als 11S, que ens cauen en dia festiu, també farem costat a aquesta vital crida que té una lectura política molt clara: mostrar el nostre rebuig al règim del 78, i als seus partits, que ens acaben de declarar la guerra i que no ens ofereixen més que una política catalanòfoba de terra cremada no oferint cap sortida al nostre poble que no sigui la independència.

El 21D serem a Barcelona, o allà on ens cridin, amb el cap ben alt i amb la voluntat d’acabar la feina que fa molts anys vam encetar per consolidar la República Catalana. Ens hi veurem!


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.297.371 missatges
  • 221.141 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat