Jair Domínguez

Jair Domínguez

Més informació

Opinió Jair Domínguez

Les putes línies vermelles

Conec en Dani Mateo des que informava sobre el trànsit a Ona Catalana (DEP) i deia coses com "avui fa un bon dia per entrar a Barcelona a cavall". És un boig i iconoclasta, però sempre l'he admirat pel seu 'suapollisme' congènit.

Ja sé que no necessita el meu suport i ja li hem fet extensiu des de l'Està Passant, però crec que cal denunciar amb més força el que està passant al voltant del seu sketch de la bandera.

Que vivim en una societat farcida d'indigents mentals que no poden copsar les capes de l'humor ja ho sabem, però no deixa de sorprendre que a dia d'avui passin aquestes coses. Cal denunciar-ho, repeteixo. 

Quan va passar 'allò' del bestiari il·lustrat, ningú em va telefonar per donar-me suport. No va haver-hi tuits denunciant que se'ns volia limitar la llibertat d'expressió. 

Gent com Francesc Homs i Duran i Lleida van sortir a parlar. I van dir coses com "aquestes coses fan mal a Catalunya" i "hi ha línies vermelles que no es poden travessar". Ara es veuria d'una altra manera, segurament.

Aleshores jo treballava a Rac1. Penseu que algun director de programa va trucar-me per parlar del tema o demanar la meva versió dels fets? No. Es va decidir silenciar. De fet, van trucar-me per dir-me que, si podia ser, aquell dia no sortís per antena a parlar.

Sempre he pensat que els periodistes hem de ser lliures de denunciar les injustícies i que, davant de la pressió de l'amo i el poderós, ha de quedar un espai per l'orgull i la decència. Però potser m'he equivocat de segle.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.282.934 missatges
  • 220.594 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat