Toni Strubell

Toni Strubell

Més informació

Opinió Toni Strubell

A més dura sentència, més aviat independents

Després de gaudir de l’esclatant èxit que serà la manifestació d’avui, que ens reforçarà un cop més en la nostra inexpugnable voluntat de ser independents, hem d’anar assumint l’estratègia final. Em refereixo a com cal reaccionar davant les sentències contra els nostres heroics polítics. D’entrada cal dir que com més dures siguin, abans haurem acabat amb aquesta gent. Passarà igual que amb la sentència de 2010.

L’ona explosiva serà col.lossal i l’independentisme es disparà. Ja no serà una condemna a un Estatut, que ja ni ens va ni ens ve. Sinó la sentència contra un poble. I tots haurem d’actuar en conseqüència, amb contundència, sempre pacífics, però amb un compromís absolut amb la República, la mobilització i el rebuig a un Estat curull de franquistes i jutges-polítics. 

Cal no desaprofitar el gran error espanyol que s’apropa. Serà el definitiu. Dins la seva enorme crisi de societat (inviabilitat rei, ensorrada econòmica sense fons UE, sortida de l’armari dels feixistes, corrupció inabastable, fanatisme de Casado i Rivera, paràlisi de Sanchez) aquests tirans es veuran forçats a  una política de gratificació de la seva base, que vol sang. Un base que ells mateixos han fanatitzat fins al punt d’incorporar-hi fins i tot el pobre Victor Manuel. I això serà la seva fi. Perquè els catalans ens hi rebel·larem. I perquè el món, finalment, veurà que el país de la paella i la sagnia és realment el país de la porra i l’a por ellos. No hi caben al món democràtic. Nosaltres sí.

Aleshores s’evaporarà tota temptació dels nostres representants a proposar eixamplaments inútils i absurds massatges a la Colau perquè seran debades. L’onada que ve els farà innecessaris. Com predeia Thomas Paine el 1777, durant el procés d’indepèndencia dels Estats Units, cal guanyar per l’eixamplament del sentit comú i la pas amb l’eixamplement cal als equidistants amb el colonitzador violent.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.249 missatges
  • 220.053 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat