Mònica Palacín

Mònica Palacín

Més informació

Opinió Mònica Palacín

Les cartes de l’Oriol

A totes aquelles persones que heu escrit a l’Oriol, a qualsevol dels quatre homes dignes que resten empresonats, hostatges d’aquest govern espanyol que tot ho pot des de la violència politico-judicial, a totes vosaltres, moltíssimes gràcies.

Puc parlar en tot cas, una mica, en nom de l’Oriol com a company. Puc escriure dels sentiments que se’n desprenen de les seves cartes. Segur que qui heu rebut resposta a les vostres cartes heu pogut apreciar l’enorme bondat i serenor en les seves paraules. Segur que us heu sentit tristos i indignats al escriure i emocionats i més forts al llegir les seves paraules. 

Segur que tots heu llegit amb diferents mots o amb diversa intensitat que us demana que persistiu, que treballeu pel país des de les vostres responsabilitats, que estimeu a tothom a qui teniu al voltant, que som i hem de mostrar que som un sol poble, que no defalliu en la voluntat d’esdevenir lliures i de construir entre tots i totes la República.

Potser però que no tingueu encara resposta a les vostres cartes. Pot ser. El volum de correspondència és molt gran i les piles s’acumulen. Ho agraeix moltíssim perquè això omple part de la seva rutina. La meva filla gran fa ja uns mesos el va escriure i encara no ha rebut resposta però segur que tard o d’hora arribarà i ella prendrà la carta amb un somriure i es tancarà a la seva habitació a llegir les paraules de l’Oriol que tan espera.  El fet és que a casa qui rep les seves cartes sóc jo i l’Ainoa espera pacient la seva. Sap que a la mare li escriu per feina. Sempre feina.

Perquè aquest gran home lidera un partit que ho ha donat tot pel país i que té l’enorme responsabilitat de treballar cada dia per aconseguir defensar la igualtat i la llibertat de la seva gent i posar el bé comú per davant de qualsevol interès que esborri la dignitat del nostre poble.

L’Oriol des d’Estremera no deixa de pensar ni un moment en la seva gent, en el país i en els valors que ens defineixen com a republicans. I ens ho repeteix sempre que te l’oportunitat. Es posa a disposició per allò que pugui fer, malgrat la seva situació i ens demana que ens ajudem i que ens deixem la pell.

Els qui heu rebut carta d’en Junqueras sabeu a que em refereixo. Eixuguem-nos les llàgrimes  i seguim endavant!


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.208.491 missatges
  • 218.003 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat