Publicitat

Daniel Ruiz-Trillo

Daniel Ruiz-Trillo

Més informació

Opinió Daniel Ruiz-Trillo

No és il·legal?

No és il·legal colpejar ciutadans? No és il·legal perseguir 750 alcaldes per tenir les seves idees? No és il·legal gastar milions d'euros en cossos de seguretat que creen inseguretat? No és il·legal prohibir webs? No és il·legal censurar revistes d'una entitat civil? No és il·legal titllar de nazis els oponents polítics que fan via d'una manera cívica? No és il·legal que un cap d'estat no demani perdó per la brutal i vergonyosa repressió cap a la gent? No és il·legal perjudir el primer port mediterrani amb l'ús partidista d'un espai de lliure comerç? No és il·legal obrir correspondència? No és il·legal retira i fer retirar publicitat ja contractada?
 
No és il·legal robar i espoliar com en els casos Nóos, Palma Arena, Gurtel, Pokemon, Metro de València, Scala, Fabra, Rus i cent més? No és il·legal fer 40 escorcolls sense ordre judicial? No és il·legal emportar-se material de desenes d'impremtes sense ordre judicial? No és il·legal entrar en una seu d'un partit sense ordre judicial? No és il·legal fer pagar multes a entitats civils no addictes al règim? No és il·legal irrompre amb la policia en la redacció de 10 diaris per intimidar?
 
No és il·legal entrar a les conselleries amb un cop d'estat? No és il·legal el que han fet Rato, Bárcenas, Rita, Acebes, Pujol o els GAL?
 

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.127.064 missatges
  • 215.245 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums