Jordi Miró

Jordi Miró

Més informació

Opinió Jordi Miró

Votarem i guanyarem

L'Estat espanyol, en un intent desesperat d'aturar la voluntat del poble de Catalunya, s'ha saltat la seva pròpia legalitat i ha fet un cop d'estat; un cop d'estat que ens trasllada en el temps a allò que van fer, el 1936, contra Catalunya i la República. Llavors, com ara, els catalans vam vènçer els colpistes al carrer. El poble de Catalunya ha estat a l'altura i ha donat una resposta contundent i modèlica a l'ofensiva repressiva de l'Estat espanyol, una resposta massiva i pacífica. El poble ha pres el carrer, milers de persones d'arreu de Catalunya han donat suport a les institucions catalanes.
 
Han volgut segrestar la democràcia amb la Guàrdia Civil, com a Turquia, amb unes actuacions desproporcionades que atempten contra els drets fonamentals; han violentat la llibertat d'expressió i amenaçat els mitjans de comunicació; han volgut entrar sense cap mena d'autorització judicial a seus de partits; han fet registres indiscriminats a empreses i seus del Govern de Catalunya; han detingut, amb una manifesta i ostentosa prepotència, membres del govern de Catalunya i funcionaris de la Generalitat, que tan sols amb una citació s'haurien prestat a declarar al jutjat.

Tota aquesta brutal onada repressiva no té altra finalitat que la de fer por i intentar impedir que es faci el referèndum d'autodeterminació de Catalunya, referèndum aprovat per la majoria del Parlament de Catalunya i que té un suport manifest del 80% de la població.

El salt en l'escalada repressiva del govern neofranquista del PP ha estat portada a tots els mitjans de comunicació d'arreu del món. La denúncia i la solidaritat amb el poble català i amb la seva voluntat de poder votar, cada dia que passa s'estén per tot el món.
 
El proper dia 1 d'octubre tindrem entre nosaltres centenars d'obervadors internacionals que vindran per certificar la nostra capacitat d'exercir la democràcia a través de les urnes. Malgrat l'ofensiva repressiva que patim, també vindran companyes i companys independentistes i progressistes d'arreu d'Europa per defensar el nostre dret a votar, perquè cada cop és més clar que el que ens juguem aquí no és només la independència de Catalunya, ens juguem la democràcia i la llibertat d'Europa.
 
El món ens mira i està pendent del que farem, ens hi juguem el nostre futur i el dels nostres fills. El tren de la història torna a fer parada a Catalunya després de quasi cent anys, no el deixem passar aquest cop. Seguim com ara i no afluixem. És impossible d'aturar, per via repressiva, la voluntat de la majoria del poble català.

El proper 1 d'octubre votarem i guanyarem la  independència de Catalunya

Opina

Configuració
  • Aquest missatge ha estat esborrat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.239.364 missatges
  • 219.067 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat