Publicitat

Notícia

Torna 'Somràdio' en versió digital

amena_31
amena_31
La Plataforma "Som i Serem per a la continuïtat de Som Ràdio" ha engegat un projecte de Ràdio digital a les Illes Balears. Des d'ahir 2 de gener ja emet en fase de proves 'Som i Serem Ràdio' a través d'Internet, un projecte que arriba de la mà d'aquells que van lluitar perquè Somràdio no tanqués, d'aquells que volen mantenir-ne la seua flama encesa.

A finals del 2003 el govern de Jaume Matas va estrenar el seu primer any de govern illenc tancant Somràdio, l'única radiofórmula musical en català que s'havia compromès també a mantenir una presència constant de música catalana a la seua programació. El conseller d'Educació i Cultura del Govern Balear anuncià aquest tancament tot al·legant que l'única emissora en català que promocionava els músics balears d'àmit de les Illes s'estalviaran 151.000 euros i afegí que és "il·legal i il·legatzable" i, enlloc de tramitar amb el govern de l'estat espanyol els permisos necessaris, tot això va fer que el 2003 fou el seu últim any en antena.

somradio_90.gifSomràdio nasqué l'any 2000, fruit del 'Pacte de Progrés' que governà en l'Administració balear fins que el PP obtingué la majoria absoluta en les eleccions del passat 25 de maig, i mentre va perdurar a les ones va dur a terme una tasca de difusió dels diversos estils musicals en la nostra llengua.

De la mobilització ciutadana i dels propis treballadors sorgí la Plataforma Som i Serem per a la continuïtat de Somràdio, el tema acabà arribat fins i tot a l'Eurocambra i s'edità un disc per recolzar-ne també la continuïtat.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.301.173 missatges
  • 221.302 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat