Notícia

Simat de la Valldigna, únic ajuntament valencià que usa el domini .CAT

amena_31
amena_31
Malgrat que altres ajuntaments com els de Sueca o Barxeta aprovessin al seu dia la seva intenció de fer servir el domini .CAT de manera oficial, a data d'avui és només l'Ajuntament de Simat de la Valldigna l'únic que fa servir aquest domini de manera oficial, després d'abandonar l'ús del domini .ORG en detreniment del domini .CAT.

Simat de la Valldigna descansa a 55 km de la ciutat de València, en una vall anomenada La Valldigna, que pertany a la comarca de la Safor. La Valldigna constitueix una subcomarca natural envoltada per les muntanyes de la serra de Corbera, al nord, i la del Mondúver, al sud, i oberta cap a llevant, des d'on s'estén fins a la mar.

Malgrat que altres ajuntaments com els de Sueca o Barxeta aprovessin al seu dia la seva intenció de fer servir el domini .CAT de manera oficial, a data d'avui és només l'Ajuntament de Simat de la Valldigna l'únic que fa servir aquest domini de manera oficial, després d'abandonar l'ús del domini .ORG en detreniment del domini .CAT. La decisió es va prendre dins del 'Pacte de Progrés per Simat', signal pels grups polítics d'esquerres que formen el consitori (PSPV, BLOC i ERPV).

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.483 missatges
  • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat