Notícia

La PDD participarà a la consulta popular organitzada per Lokarri a Euskal Herria

amena_31
amena_31
La Plataforma pel Dret de Decidir (PDD) -sector oficial- participarà el proper 9 de novembre com a observadora a la consulta popular que l'organització pacifista basca Lokarri organitza a Gernika, Euskal Herria. La pregunta que es farà als ciutadans és "Considera vostè convenient i legítima la convocatòria de consultes populars per impulsar el procés cap a la pau i exigir un acord polític per conviure democràticament i sense exclusions?". La PDD considera que "és fonamental que qualsevol poble pugui decidir sobre les qüestions que afecten el seu futur".

Fruit dels contactes que la PDD manté amb Lokarri, un grup de 50 catalans viatjarà a Gernika com a voluntaris per tal de poder observar de primera mà l'exercici de la consulta popular. La PDD considera que davant la impossibilitat de dur a terme consultes populars, ja que ara per ara necessita l'autorització de l'Estat espanyol, la societa civil "cerca solucions amb el convenciment que l'exercici del dret de decidir és la base de la participació democràtica".

Opina

Configuració
 • Vinyet 63 10

  Ho trobo fantàstic.

  És important anar aprenent per després aplicar-ho a casa. També trobo important que la PDD ha sigut reconeguda també en l' àmbit internacional com interlocutor i agent de la societat civil catalana.

  Potser seria interessant pujar a Gernika a veure com funciona i donar un cop de ma els companys de la PDD.

  Per cert deixeu de dir PDD-oficial, PDD només hi ha una i cada dia que pasa es veu més evident.

  • lliureipensador 425 12
   Vinyet escrigué:

   Per cert deixeu de dir PDD-oficial, PDD només hi ha una i cada dia que pasa es veu més evident.

    

   Se m'ha ocurregut comparar la pàgina web d'aquesta PDD "oficial" amb la de la fundacional (http://www.tenimeldretdedecidir.org) i no hi ha color, es veu qui treballa realment i qui intenta sortir a la foto. Una organització que no té cap contingut al web en ple segle XXI no em mereix cap credibilitat i sospito que no té ni personal per a escriure continguts i publicar-los. Em penso que la gran majoria de la gent que treballava a la PDD es va quedar a l'altre sector.

    

    

    

    

   • Vinyet 63 10

    Company t'equivoques, la pàgina web de la PDD és http://www.pdd.cat, i en aquests moments està en construcció, en pocs dies veuras els contiguts.

    Decideixo Decidir és una pàgina de la campanya de recollidada de signatures conjunta de la PDD i SiP.

    La pàgina tenimeldretdedecidir la tenen "segrestada", doncs qui tenia els paswords era una persona que treballaba al CIEMEN i un cop no va acceptar la decisió de la majoria d'entitats i socis en l'assemblea del juny no els va voler donar els nous responsables de comunicació de la PDD.

    Estic segur que aquests companys que no han acceptat la decisió democràtica de l'assemblea, poc a poc (alguns ja ho estan fent) s'adonaran del que ha passat i és posaran a treballar dins el marc legal de la PDD.

    No pots dir que els nuclis locals de la PDD, la Permanent i les comissions no treballen, això no és cert. S'està fent feina i molt bona, és per això que la PDD té el reconeixement de les principals entitats i organitzacions socials, con de partits polítics i agents empresarials, tant a nivell nacional com internacional.

    D'aquí poc veuràs les coses més clares.

     

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.284.712 missatges
 • 220.660 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat