Notícia

Neix l'editorial SetzeVents

amena_31
amena_31
El darrer mes d'abril naixia l'editorial SetzeVents, amb experiència en el món editorial i audiovisual català, amb la voluntat de "ser una eina per a l'autor, uns gestors de la tasca de publicació, no els propietaris de la mateixa". SetzeVents basa la seva filosofia en 5 eixos bàsics: SetzeVents "publica, tan sols, literatura en català i d'autors catalans"; SetzeVents "s'adreça, tan sols, al mercat català"; SetzeVents "es distribueix mitjançant internet, i defuig els sistemes de distribució normals que van en contra del benefici de l'Autor i en comprometen els drets"; SetzeVents "distribueix de forma gratuïta (bookcrossing) les seves publicacions"; i finalment SetzeVents considera que "tota obra escrita mereix ser llegida: si l'Autor esmerça el seu temps en escriure-la, nosaltres li proporcionem la manera de publicar-la. Ningú no pot negar el dret a què l'Obra sigui llegida".

El darrer mes d'abril naixia l'editorial SetzeVents, amb experiència en el món editorial i audiovisual català, amb la voluntat de "ser una eina per a l'autor, uns gestors de la tasca de publicació, no els propietaris de la mateixa". SetzeVents basa la seva filosofia en 5 eixos bàsics: SetzeVents "publica, tan sols, literatura en català i d'autors catalans"; SetzeVents "s'adreça, tan sols, al mercat català"; SetzeVents "es distribueix mitjançant internet, i defuig els sistemes de distribució normals que van en contra del benefici de l'Autor i en comprometen els drets". SetzeVents "distribueix de forma gratuïta (bookcrossing) les seves publicacions"; i finalment SetzeVents considera que "tota obra escrita mereix ser llegida: si l'Autor esmerça el seu temps en escriure-la, nosaltres li proporcionem la manera de publicar-la. Ningú no pot negar el dret a què l'Obra sigui llegida".

Segons fonts de la nova editorial, el "factor diferencial" de SetzeVents respecte altres editorials tradicionals és que "els Creadors de Continguts són, també, els Propietaris d'aquests Continguts editorials". Les obres d'aquesta editorial es distribueixen a través de la Xarxa de Biblioteques i Bibliobús de la Generalitat de Catalunya, als Ateneus de Catalunya i els Bars de Rotllo.

A més a més la propietat de l'Obra sempre és de l'Autor, i no pas de SetzeVents. "És l'autor qui ha de tenir la propietat (intel·lectual i industrial) de l'Obra". Segons aquesta idea, l'editorial creu que:

a) L'Autor ha de poder publicar sense perdre els drets d'autor;
b) L'Autor ha de poder controlar en tot moment el procés de venda i distribució;
c) L'Autor ha de ser el màxim beneficiari de les vendes de la seva Obra.

SetzeVents ha obert també una botiga online que permet la compra d'exemplars de les obres de l'editorial tant a particulars com a llibreters.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.254.597 missatges
  • 219.580 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat