Publicitat

Notícia

El Govern de les Illes 'tanca' Somràdio

amena_31
amena_31
El Govern de les Illes Balears i Pitïuses, governat pel Partit Popular des de Juny d'aquest mateix any, continua amb la seva batalla 'ideològica' contra tot el que sigui o pugui semblar avenços lingüístics del català.

Ara el seu objectiu és Somràdio, una emissora pública que va ser creada per l'anterior govern (del Pacte de Progrés) com una ràdio fòrmula musical en català i amb una gran presència de música catalana.

[ Continua ]
La primera decisió que ha dut a terme sobre Somràdio ha estat la destitució de l'antiga directora i el nomenament d'una comissària política que s'encarregui de continuar amb la tasca castellanitzadora en el camp dels mitjans de comunicació públics.

A més, segons hem pogut saber el proper pas serà el canvi de programació de l'emissora, abandonant la música i convertint-la en una ràdio convencional a on els 'informatius' tindran molta més presència.


Opina

Configuració
 • indi 788 17
  La situació balear comença a desesperar-me....

  • Vlad 367 15
   Aquets fils de fatxes del PP estant buscant les pessigolles a tothom que no pensi com ells. A Catalunya s´hauria de fer un debat si cal il.legalitzar-los simbolicament.

   De debò s´estan guanyant prou odi. Com vaig dir: per mérits propis

 • indiana 185 16
  La veritat és que sí que és desesperant. Però això, sino se'n fa ressó tota la societat, no es podrà evitar.

  Ens hauriem d'unir i reclamar els nostres drets, però ho hauriem de fer entre tots, tots els Països Catalans a l'hora.

 • alor 221 17
  Tots els mitjants de comunicació a les illes estan sent purgats pels nous amos. Un cas molt emblamàtic és la emisora local de Formentera, Ràdio illa. Tot el que molesta, critica, qüestiona i està fet en català, és suprimit, tancat o canviat.

  Després del 25 de maig algú esperava quelcom diferent?.

 • noicat 8.245 17 260 👍 6
  Tot això em recorda aquell vell lema de "soyez propres, parlez français" que van dur a terme al nord del país durant la neteja ètnica a què sotmeteren aquell territori.  Perquè la paraula és aquesta: neteja ètnica. Potser no hi ha morts físics directes, però hi ha la mort premeditada de tota una col·lectivitat i d'un poble. I això no és cap joc, és un genocidi en tota regla.  Després s'estranyen que pobles com els kurds, els palestins o els corsos -tots amb situacions ben diferents a les nostres, és clar, però al capdavall oprimits igualment- facin el que fan. I és que quan hom arriba a la desperació no calen ja gaires esperances.  I al Principat ja s'hi estan posant, no us preocupeu. Tota la societat, tota, des de la gent d'esquerres fins a la gent més de dretes, però tota la societat que se sent catalista ha de posar-se les piles, que el temps no és etern.

 • Quins creieu que són els motius pels quals va guanyar el PP les darreres eleccions a Balears després de 4 anys de pacte de progrés?


  Sóc mallorquí i no ho puc comprendre.

  • La gent diu que anaven massa confiats i que la campanya va ser poc agressiva... Que varen ser massa fidels als ideals i no varen embetumar qui havien d'embetumar... Que el PP va saber jugar la carta de l'ecotaxa (mira que la gent és crèdula)...Que el PP va fer trampes a les votacions... Diuen moltes coses, supòs que va comptar un poc tot. L'equilibri era difícil de mantenir i al final ens varen fer caure.   Felip.

  • indi 788 17
   Jo ho vaig bastant així també... El PP sap perfectament quins fils ha de moure per tenir la pasta del seu cantó. A Mallorca està clar que s'havia de tenir content el sector turisme que entre l'ecotaxa i tot plegat ho estava poc... un pacte a tantes bandes era difícil de mantenir... mal que ens pesi...

  • Jo tb´som mallorquina i no ho entenc.   Isabel

 • __361__ 3.487 17 👍 20
  I la veritat, no sé què esperaven els mallorquins... ells sabran.

  I per cert, els informatius, com els faran? Suposo que amb el govern castellà foten mentires a tot trap, com amb TV1.

 • Criminales polacones, aquí lo único que se cierran son las emisoras pro polaconas que pretenden convertir nuestras queridas y españolísimas Islas Baleares en una colonia polacona.

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.299.315 missatges
 • 221.226 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat