Notícia

ERPV critica la propaganda triomfal del PP mentre milers d'alumnes estudien en barracons

amena_31
amena_31
Esquerra Republicana del País Valencià (ERPV) vol denunciar la nova campanya propagandística que ha iniciat la Generalitat contractant anuncis en els mitjans de comunicació en els quals s'afirma literalment: "Más centros, más calidad educativa". El Secretari d'Acció Política d'ERPV, Josep Carreres, ha assenyalat que el PP "es burla sistemàticament dels ciutadans, volent aparentar un país triomfal mentre milers de xiquets i xiquetes han d'estudiar en condicions tercermundistes, duent mantes a classe perquè no hi ha calefacció".

L'anunci de la Generalitat mostra un mapa del País Valencià sense el Racó d'Ademús dividit en províncies, ple de puntets. I s'hi diu: "Cuenta estos puntos: hay un punto por cada colegio e instituto construido desde 1995" (curiosament des que governa el PP). Per a ERPV, de poc serveix construir nous col·legis si no se'ls dota amb tots els equipaments necessaris. En aquest sentit, Josep Carreres ha declarat que "en molts col·legis no hi ha ordinadors suficients, no funciona la calefacció i de vegades, ni tan sols hi ha endolls on connectar un aparell de diapositives".

Carreres ha denunciat la precària condició en què es troba l'educació pública al País Valencià: "en el mapa triomfal de la Generalitat no apareix, per exemple, que a la mateixa ciutat de València encara hi ha 12 col·legis i instituts amb barracons". Carreres ha convidat el PP a fer un altre mapa, "on en comptes de punts apareguen forats negres, ja que per molt que vulguen manipular, la realitat de l'escola pública és que és un caos".

El dirigent d'ERPV també ha volgut criticar que la publicitat de la Generalitat siga en castellà. "Aquests del PP són els que sempre estan "defensant" el valencià però només usen el castellà. És esquizofrènia pura o directament, mala bava".

Opina

Configuració
 • butanero 623 14
  A l´escola publica le falten coses mentres que el govern del pp subvenciona escoles del opus dei perque els seus fills tinguen de tot. Diuen que es per des-saturar les escoles pero es fals. N´hi han escoles del opus dei "colegios de fomento" que estan a les afores i ningu viu al voltants i nomes serveix perque amb diners publics els rics paguen menys diners pels seus fills.
 • Boikot 4.790 16 449
   Aquest es posen les medalles així que poden. Jo vaig estar en barracons també i en hivern i en estiu ja et pots imatginar. la política del PP es triomfalista i deixa mig país en barracons.
 • Daniel1714 2.168 14 802
  Típica política pepera, que en podem esperar.....


  S'ha de denunciar totes aquestes campanyes enganyoses que sempre a fet la dreta espanyola!!


  • hitza 2.959 14 654


   Jo estic en un barracó i l'any passat a un barracó per favor k la gent recapacite

   Visca el PV de l'esquerra senyors castellans podeu anarsen si voleu  ens farieu un favor
   • SiSTeR 11.455 14 178

    Qui al PV  no ha estat a barracons? Jo he estat dos anys i les condicions son penoses, ...
    Per cert, vaig sentir o llegir, q els barracons eren mes cars al PV (Crec q mes d'un 3%) q a la resta del Estat Espanyol.
    Algú sap algo?
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.253.919 missatges
 • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat