Notícia

Entregats els guardons dels Premis Blocs Catalunya 2008

amena_31
amena_31
Els premiats han estat: en la categoria de Cultura, Jordi Cervera, a Societat, Joan Puig (per Gazophylacium), a Actualitat, Albert Medrán (per E-Campany@), a Educació, Margarida Capellà (per El fil de les clàssiques), i en la categoria de les TIC, Núria Masdéu. STIC.CAT ha lliurat també dos premis especials, el del Foment del català a la xarxa, a Saül Gordillo, director de l'ACN, (per Bloc sense fulls) pel caràcter pioner del seu bloc, i a Miquel Tusón (per La Llumenera de Nova York), per fomentar l'ús de la llengua a l'estranger.

Ahir 10 d'octubre es van entregar els primers Premis Blocs Catalunya 2008, organitzats per l'associació STIC.CAT. L'acte va tenir lloc a l'Auditori Palau de Congressos de Girona, en uns premis que han tingut com a jurat diverses personalitats catalanes, com el president del Parlament, Ernest Benach, el president de la Fundació PuntCAT, Joan Francesc Gras, o la subdirectora de l'Agència Catalana de Notícies, Anna Nogué, entre d'altres.

Els premiats han estat: en la categoria de Cultura, Jordi Cervera, a Societat, Joan Puig (per Gazophylacium), a Actualitat, Albert Medrán (per E-Campany@), a Educació, Margarida Capellà (per El fil de les clàssiques), i en la categoria de les TIC, Núria Masdéu. STIC.CAT ha lliurat també dos premis especials, el del Foment del català a la xarxa, a Saül Gordillo, director de l'ACN, (per Bloc sense fulls) pel caràcter pioner del seu bloc, i a Miquel Tusón (per La Llumenera de Nova York), per fomentar l'ús de la llengua a l'estranger. També ha entregat el premi a l'Acció solidària a la Fundació Plataforma Educativa, pels 20 ordinadors cedits per l'empresa Infoself.

L'acte l'ha conduït el periodista i actor Roger de Gràcia, i ha comptat amb diverses ponències i conferències prèvies, on també hi han intervingut diverses autoritats, com ara l'alcaldessa de la ciutat, Anna Pagans.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.297.757 missatges
  • 221.158 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat