Notícia

Diversos músics catalans enregistren un disc per a la Bressola

amena_31
amena_31
Una trentena de músics catalans s'han reunit per enregistrar un disc amb l'objectiu de promoure l'activitat de la Bressola, les escoles laiques catalanes que empren el català com a llengua vehicular a la Catalunya del Nord. El disc, Musiquetes per a la Bressola, conté 22 cançons de la tradició popular catalana posades al dia per aquesta trentena de músics, i es repartirà massivament a diverses revistes, entre elles, a l'Enderrock del mes de març, i als mesos d'abril i maig de Cavall Fort, Sons de la Mediterrània i Tretzevents (Principat), l'Esquitx (Illes Balears), Mil Dimonis (Catalunya del Nord) i Camacuc (País Valencià).

La iniciativa del disc correspon a l'Associació d'Amics de la Bressola, i compta amb la producció del Grup Enderrock en col·laboració amb la discogràfica Propaganda-pel-fet!, la col·laboració d'Arenys.org i el suport de l'ICIC.

El disc compta amb la participació dels artistes Feliu Ventura, Joan Garriga (La Troba Kung-Fú), Joan Miquel Oliver (Antònia Font), Miquel Gil, Joan Reig (Els Pets), Carol Duran (La Carrau), Artur Gaya (Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries), Sicus (Sabor de Gràcia), Àgata Casas (Dijous Paella), Gerard Jacquet, Jordi Barre, Mercè Galí (Dúmbala Canalla), David Estop (Ensaladilla So Insistent), Lo Pardal Roquer, Meritxell Gené, Miquela Lladó (Música Nostra), Clara Andrés, Carles Belda (exPomada), Pep Gimeno ‘Botifarra’, la banda Cabo San Roque i el duet 2 Princeses Barbudes, format per Helena Casas (Conxita) i Marc Marcé.

També té el suport dels futbolistes del FC Barcelona Oleguer Presas i Liliam Thuram, de les actrius Ariadna Gil i Vicky Peña, i de Lluís Llach. Així mateix el disc compta amb un espai web propi que recull informació sobre Musiquetes per a la Bressola, i recull continguts i material a la xarxa que hi fa referència.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.173.869 missatges
  • 216.720 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat