Notícia

Arriba la segona Viquitrobada

amena_31
amena_31
Per segon any consecutiu s'ha organitzat la Viquitrobada, una trobada d'usuaris de la Viquipèdia, la Wikipedia catalana. Enguany aquesta trobada es farà a la Biblioteca Nacional de Catalunya, al carrer de l'Hospital 56 de Barcelona, tal i com confirma el blog del Toni Hermoso, membre de Softcatalà. Com l'any passat, a la Viquitrobada s'aprofitarà l'ocasió per parlar de temes de la comunitat, i també per establir unes bases per a què es puguin repetir noves trobades amb una freqüència més alta. Així mateix es parlarà de distribuir-les arreu dels Països Catalans.

Aquesta segona trobada també compta amb la iniciativa de millorar el recull fotogràfic disponible de la Ciutat Vella de Barcelona, donat que hi ha nombrosos afeccionats a contribuir material lliure. Tots els qui vulguin ajudar al creixement i a la bona salut de la Viquipèdia i es vulguin acostar a la capital catalana, estan convidats doncs a aquesta segona Viquitrobada. Podeu consultar més dades a la pàgina de discussió de la Viquitrobada.

Opina

Configuració
  • Picany 7.392 11 291 👍 1.966

    Visc a les comarques de Ponent i no baixem gaire a Barcelona --només solem anar a l'aeroport, a veure quan podem anar en vol directe de Lleida a Londres.

     

    Hi ha un grup de gent entesos en diverses matèries que podrien escriure articles a la Wikipèdia que no són gaire donats a fer servir l'ordinador.  

Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.253.917 missatges
  • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat