Notícia

El Comitè Olímpic Català estrena web

Extret de VilaWeb: http://coc-cat.org és l'adreça en què es pot trobar la nova pàgina web del Comitè Olímpic Català (COC). La pàgina recull tot d'informació sobre aquesta entitat, que encara no ha rebut cap resposta concreta per part del Comitè Olímpic Internacional (COI), tot i haver presentat la sol·licitud de reconeixement l'any 1991.
També s'hi troba informació sobre el fòrum de l'esport català i les seleccions esportives catalanes. De la mateixa manera, la pàgina del COC ja presenta la propera edició de la cursa del dia internacional olìmpic. Enguany se celebrarà el 6 de juny a Manresa.

Un cop més, semblen no tenir massa suport extern les propostes i iniciatives que es porten des de Catalunya, com ara el simple reconeixement d'una realitat com és ara el Comitè Olímpic Català. El més greu no és que s'hagin celebrat els Jocs Olímpics de Barcelona'92 tot esperant una resposta. Com si no s'haguessin fixat que aquí hi havia el Comitè Olímpic Catala. El més greu, i patètic, és que això passi havent-hi un català, el Sr. Samaranch, el capdavant del Comitè Olímpic Internacional des de fa tants anys.

L'ex-President de La Caixa, el Sr. Samaranch, no crec que porti massa a la sang això de ser català. No és pas el 1r cop que ho demostra. Sr. Samaranch, si llegeix això, faci algo decent i pel que se'l pugui recordar (a part del tema negre de les primes del COI i el seu passat franquista). I a més, un 'NO' ja és una resposta. Però vostè no s'hi mulla, oi? Gràcies!


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.253.920 missatges
  • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat