Notícia

Apunyalen a Vinaròs un jove d'origen africà

amena_31
amena_31
Un jove de Vinaròs d’origen africà ha resultat ferit amb una ganivetada de tres centímetres de llargària i quatre de profunditat a consequència de l’apunyalament que va patir per part d’un cap rapat ahir dimarts 17 de Maig a una estació d’autobusos.

Segons els testimonis, la víctima estava asseguda esperant l’autobús amb la seua dona i la seua filla, d’uns tres anys, quan un jove amb el cap rapat li va clavar una ganivet de grans dimensions per l’esquena, produint-li una ferida de tres centimetres de grandària i quatre de profunditat, que li ha afectat al fetge. La víctima va requerir atenció hospitalària.

L’agressor, M. G. C., va fugir tot seguit, però ha pogut ser detingut per la Guàrdia Civil. Aquesta greu agressió podria enmarcar-se en la violència que està portant a terme darrerament l’extrema dreta al País Valencià, encara que la policia no hi veu motius ideològics ni racistes, tal com va declarar també pel que fa a l’agressió a un altre jove de Vinaròs, perpetrada el 5 de maig.

La Plataforma Antifeixista ha fet una crida a la mobilització per aturar el feixisme i rebutjar les agressions. Amb aquest motiu ha convocat una manifestació contra el feixisme el divendres 20 de maig a les 19:30 hores a la Plaça de la Independència de Castelló de la Plana.


Notícies relacionades:
- Es constitueix la Plataforma Antifeixista de Castelló
- Jove molt greu per agressió feixista a Vinaròs
- Judici a un antifeixsta de Vinaròs

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.253.920 missatges
  • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat