Notícia

Jove molt greu per agressió feixista a Vinaròs

amena_31
amena_31
Feixistes locals agredeixen un jove resident a Vinaròs quan eixia de l'estació la vesprada del passat dia 6 de maig. El jove està ingresat a la Unitat de cures intensives de l'Hospital de Castelló en estat molt greu. Per l'endemà mateix es van convocar totes les organitzacions de Vinaròs per tal d'articular una resposta a l'agressió. Sembla ser que els agressors han estat identificats per veïns que han afirmat que la seua actitud i estètica es relaciona amb l'ultra dreta.

Quant al jove agredit fa poc de temps que residia a Vinaròs i ha rebut la pallissa sorpressivament i pel que sembla, quan es trobava sol a l'eixida de l'estació de trens, que és als afores del poble.

De moment no es sap res més del cas, ni de l'evolució del jove. Tampoc si s'han practicat detencions ja que regna certa confusió entre amics i companys. En qualsevol cas s'ha corregut la veu pel poble i demà s'espera una gran afluència de col·lectius i entitats a una reunió en la que es formularan les línies de resposta a la revifalla feixista.

Recordem que no fa molt s'ha celebrat el judici per amenaces a un grup de feixistes de Vinaròs que van increpar un jove en un bar de la localitat.

Opina

Configuració
 • valentí 85 14

  Fins a quan? Quants haurem d caure atacats per l'espanyolisme?Jo no tinc por, però sé que qualsevol dia un cap-rapat pot donar-me a mi o a els meus familiars i amics una pallisa.Hem de permetre-ho?
   
  Ja és hora que e País Valencià junte les seues forces polítiques i cíviques contra el feixisme. Des de fa dècades ho estem patint, i ara que el nacionalisme valencià comença de nou a unir-se i estar present entre els ciutadans s'ha vist un rebrot d'espanyolisme radical(si és que no és sempre radical) i els grupuscles espanyols ataquen sense mirar-se ningú.
   
  Per què ser basc està perseguit per Espanya i ser un feixista espanyol sembla estar premiat? Els ciutaans valencians, valecianistes i nacionalistes i els que no ho són, ens mereixem  seguretat. Una seguretat que només ens garantirien els MINYONS. Un cos de seguretat que treballe sense dictamens d'Espanya!!!Necessitem la policia nacional valenciana ja!!!
   
  Prou de feixisme encobert per les forces d'ocupació, és el moment de fer rpesió per conseguir-ho!! Propose que totes les associacions culturals, socials i partits polítics democràtics firmen un acord per a no demanar, sinó exigir, la POLICIA NACIONAL al lloc on ara està la NAZIONAL!!!
   
  Visca el País Valencià Lliure!!! Fora el feixisme i els botiflers que ho permeten!!!
 • Nessun dorma 334 15

  Bé! Recordem al Guillem o no cal?
  No crec en la violència però per desgràcia cada cop em sembla que tenen raó els que defensen allò de "poble armat poble respectat".
  No fa gaire a Sabadell ... i ara a Vinaròs. I aquets malparits defensats pel poder ... Caldrà plantejar-se anar a per ells? Caldrà mostrar-los que cap agressió es quedàrà sense resposta? Cal això o em de continuar confiant en la justícia pro-fatxa-espanyola un cop més?
  Coi avui tot ho són preguntes?
  Sabeu que a la mani del 30 d'Abril, a València, també hi van haver, si més no, amenaces des de gent feixista?
  Si fóra possible que les activitats les comentareu amb antel·lació, potser s'arrimariem gent a Vinaròs per recolçar-vos. La unitat és la força més gran que tenim enfrotn un estat feixista que és deleix per la nostra renúncia.
  • Alexis 11 13
   Manifestació contra el feixisme

   >>>Després de les últimes agressions patides a mans de grups d´extrema dreta i davant de la passivitat de la justícia, ÉS HORA D´EIXIR AL CARRER!!!

   DIVENDRES 20 de MAIG a les 19:30h.
   Plaça de la Independència (La farola), Castelló (La Plana)

   Convoca: Plataforma antifeixista
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.253.920 missatges
 • 219.554 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat