Notícia

Catalunya perd 450 Euros cada segon

amena_31
amena_31
Imatge Vicenç Villatoro, president de la Fundació Ramon Trias Fargas (FRTF), acompanyat de Ramon Tremosa (professor de la UB i director de la Càtedra Ramon Trias Fargas d’Economia Catalana) i Antoni Vives (director de la Fundació) han presentat avui un espot sobre l’espoli fiscal de Catalunya.

Es tracta d’un espot divulgatiu d’uns dos minuts de durada que es distribuirà a través d’Internet. A més d’informació contrastada, l’espot aporta les dades més recents (2003) referent a què paguem i què rebem els ciutadans de Catalunya, i concreta amb un exemple el dèficit fiscal: Catalunya perd 450€ cada segon.

Durant la presentació, Villatoro ha defensat la “voluntat d’incidència en l’opinió pública” de les fundacions polítiques i ha reivindicat que aquest objectiu es pot assolir “sense un ús demagògic” de les mateixes.

Ramon Tremosa, per la seva banda, ha criticat tant PP com PSOE per la seva actitud davant d’aquesta qüestió. El PP, per la ocultació de les dades sobre la despesa pública durant els anys del seu govern, i el PSOE perquè a un any del govern de Zapatero, no ha donat de si en aquest terreny. Tremosa ha afirmat que “en el l’assumpte del dèficit fiscal, PSOE i PP són una mateixa cosa “.

El professor de la UB també s’ha preguntat sobre la sostenibilitat d’aquesta situació i ha advertit que els anys 2004 i 2005 apunten a màxims històrics de dèficit fiscal per Catalunya.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.483 missatges
  • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat