Notícia

Immıgracio a Dinamarca

amena_31
amena_31
Ara que la qüestió de l'immigració i el multiculturalisme és sovint present al Racó potser fora bo llegir aquest article de Yahoo-News, l'original del qual, en anglès, podeu llegir a la següent adreça, i que he traduit, sense gaires pretensions, i malauradament tambe sense accents a causa del teclat, per a qui pugui interessar.

La reina de Dinamarca avisa del l’ascens del fonamentalisme islamic

La Reina Margarita II de Dinamarca va avisar del l’ascens del fonamentalisme islamic a Dinamarca i al mon en un nou llibre, diguent que de vegades cal que gent “mostri la seva oposicio al Islam".

"Es un desafiament que cal que ens prenguem seriosament. Hem permes que aquest problema creixi perque hem estat massa tolerants i tambe perque ens ha fet mandra protestar," va dir en una biografia autoritzada "Margrethe" escrita per la periodista Annelise Bistrup.
Tot i que no es va referir concretament al fonamentalisme, va parlar d’aquesta "gent pels qui la religio ho es es tot a la vida".

"Cal que mostrem la nostra oposicio al Islam i, de vegades, ens caldra correr el risc de que ens posin etiquetes poc afalagadores, perque hi ha coses amb les que no tenim que ser tolerants", va dir.

"I quan siguem tolerants, ens cal saber si es per conveniencia o per conviccio," va afegir la reina, que ha regnat des de 1972 i celebre el seu 65e aniversari el proper Dissabte.

Dinamarca ha estat acusada aquests ultims anys de alimentar tendencies xenofobes despres d’implementar algunes mesures dirigides a aturar l’immigracio. El govern ha declarat que vol concentrar els seus esforços en millorar l’assimilacio dels immigrants que ja son al pais en la societat danesa.

La Reina Margarita, que coneix l’islam a causa del seu interes per l’arqueologia, va dir que “es natural que els joves musulmans” es sentit atrets” pels valors absoluts de la fe i cerquin refugi en la religio "quan es veuen separats de la societat danesa a causa de la seva manca de coneixement de la llengua danesa."

"No es tracta nomes de parlar i entendre" el danes, va dir, sino tambe “d’entendre els codis de llenguatge, i cal que els ajudem."
La reina, que es molt popular entre els danesos, es el cap de l’Esglesia Luterana-Evangelica, de la que el 85 per cent dels 5,4 milions de danesos en son membres. Els musulmans son gairebe el tres per cent de la poblacio.

Nomes uns comentaris: som tolerants per conviccio o perque es el mes facil, el mes ben vist, el mes guai? el govern danes ja parla d'assimilacio com solucio al problema. Res de multiculturalisme. Assimilacio pura i dura. Es la conclusio de molts mes anys d'experıencia que a Catalunya i d'una concentracio d'immigrants musulmans, el tres per cent, que a moltes poblacions catalanes ja es va superar fa molt. Deia Churchill que "nomes els tontos aprenen dels errors propis, els llestos aprenen dels errors dels altres".

Opina

Configuració
 • nyas 234 13

  la reina margarita segur que hi era al soterrar del papa. i segur que hi eren totes les monarquies i aristocràcia europea el recolzament ideològic i moral de la qual, i la seua major justificació,  és l'esglèsia de roma.
   
  per això sembla normal que aquesta dona faça bandera de la ideologia de l'imperi (ara Bush: evangelista fundamentalista) que preveu en el futur una guerra de religions (o de civilitzacions -com a les pel·lis-) ...
   
  en realitat tenen tantes armes fabricades que ja no saben com enviar-nos a la guerra.
  • PILO 9.014 14 244 👍 1.044

   No saps de que parles, si totes les monarquies fossin com la danesa, jo república de nissaga, em tornaria monarquic.
    
   A tall nomès d'exemple del que dic, son pare( ho avi, ara no recorde), durant l'invasió nazi i la consequent repressió als jueus, el rei es posar l'enganxina amb l'estrella de David, com era obligatori a tots els jueus, hi així aparexia publicament( hi han proves gràfiques).
    
   La monarquia danesa, és hi ha estat, de les més progressistes i populars de totes, aquest és nomès un petit exemple.
 • al059622 328 12

  Hem de recordar q l'islam i els àrabs no són ben bé els invasors
 • XCAT 6 12

  kina sort tenen el de Dinamarca!!!!

  no com aqui a Catalunya k aquesta merda de races es colen per tot arreu com si fossin rates! n+ cal sortir els carrers i veure la púrria de gent k te trobes ( GITANOS MOROS XINOS NEGRES ara el romanesos per la frontera )
   
  hi ha moltisima gent k pensa d’aquesta manera però per por de k els qualifiquin de RACISTES es callen però si no fem algú això acabarà sen la basura k es Estats Units!  tot tipus de races/ getos / bandes de columbians,de xinos, moros ............ això l’únic k fan es embrutir CATALUNYA i la RAÇA CATALANA i jo com a CATALA m'omple els ous de mala manera!!!! veure amb lo k s’acabarà convertint Catalunya


  es cosa de ser ordenat un lloc per cada cosa i cada cosa el seu lloc....que vol dir: tu ets moro pues patera i rama cap a casa k per passar droga no ens fas falta! Tu ets xino pues una patadeta i cap el seu país que per arruïnar els comerços catalans de tota la vida tampoc ens fa falta, ..... i aixís fins k quedi tot ven net i ven endreçat  AI!! VIURIEM MOLT MILLOR 

   

  com a molt només deixaria entrar als k vinguessin per una feina especifica i els nens adoptats entra 0 i 10 anys pk si fa no fot kuan son grans son un català mes ja k s’han adaptat perfectament i l’únic k els diferencia de nosaltres es el color de la pell  com a molts k conec


  APA! espero que reflexioneu sobre el tema i si no el temps me donara la rao ( us ho aseguro )   

 • XCAT 6 12

  kina sort tenen el de Dinamarca!!!!

  no com aqui a Catalunya k aquesta merda de races es colen per tot arreu com si fossin rates! n+ cal sortir els carrers i veure la púrria de gent k te trobes ( GITANOS MOROS XINOS NEGRES ara el romanesos per la frontera )
   
  hi ha moltisima gent k pensa d’aquesta manera però per por de k els qualifiquin de RACISTES es callen però si no fem algú això acabarà sen la basura k es estats units!  tot tipus de races/ getos / bandes de columbians,de xinos, moros .............. això l’únic k fa es embrutir CATALUNYA i la RAÇA CATALANA i jo com a CATALA m'omple els ous de mala manera! veure amb lo k s’acabarà convertint Catalunya  

   

  es cosa de ser ordenat un lloc per cada cosa i cada cosa el seu lloc....que vol dir: tu ets moro pues patera i rama cap a casa k per passar droga no ens fas falta! Tu ets xino pues una patadeta i cap el seu país que per arruïnar els comerços catalans de tota la vida tampoc ens fa falta, ..... i aixís fins k quedi tot ven net i ven endreçat  AI!! VIURIEM MOLT MILLOR 

   

  com a molt només deixaria entrar als k vinguessin per una feina especifica i els nens adoptats entra 0 i 10 anys pk si fa no fot kuan son grans son un català mes ja k s’han adaptat perfectament i l’únic k els diferencia de nosaltres es el color de la pell  com a molts k conec

   

  APA! espero que reflexioneu sobre el tema i si no el temps me donarà la raó ( us ho asseguro )

 • JordiT 54 13

  Les collonades que apareixen als comentaris de més amunt reflecteixen el baixíssim nivell que regna a Catalunya. Un idiota intel.ligent (??) preferiria no dir - ni escriure res - si s'ensumava que el deia o escrivia era una imbecilitat pròpia d'endarrerits mentals. Però demanar als idiotes una espurna d'intel.ligència és com demanar la lluna: tasca impossible.
   
  Missatge als idiotes que volen deixar d'ésser-ho - o si més no, deixar d'ésser-ho una mica: llegiu els següents periodistes-escriptors a l'Avui: Xavier Roig - dissabte - i en Quintà, diàriament i setmanalment. Podeu llegir també en Xavier Sala que transcriu els seus articles a l'adreça http://www.columbia.edu/~xs23/catala/articles/articles.htm
   
  A part d'aquesta gent i alguns pocs més, la resta no paga la pena de llegir-los.
   
  Sobre l'emigració musulmana només dir que d'aquí 10 anys ens adonarem del perill que significa sobretot perquè estan "noyautés" (infiltrats) per tots els moviments i sectes islàmics admiradors de Ben Ladin.
   
  Recordeu que l'assassí de Théo Van Gogh és un musulmà holandès nascut a Holanda, parlant perfectament holandès i perfectament integrat (???) a la societat holandesa.
   
   
  • Perot lo lladre 3.743 13 543 👍 2

   "Sobre l'emigració musulmana només dir que d'aquí 10 anys ens adonarem del perill que significa sobretot perquè estan "noyautés" (infiltrats) per tots els moviments i sectes islàmics admiradors de Ben Ladin.
    
   Recordeu que l'assassí de Théo Van Gogh és un musulmà holandès nascut a Holanda, parlant perfectament holandès i perfectament integrat (???) a la societat holandesa. "
    
   Penso el mateix... tot això es veurà en 10 anys...
  • Jabro 323 15
   Xavier Roig també escriu dimecres a l'e-notícies (gairebé l'únic comestible). Per cert, l'altre el ministre d'afers exteriors francès s'alegrava de l'absurd procés espanyol de regularització perquè, com deia, aquests immigrants ja no aniran a França a buscar feina. Però aquí tots contents, i els mitjans competint a veure qui diu el % més gran de regularitzats.
 • Daniel1714 2.168 13 795
  Gran problema , això de la religió. Totes les guerres han començat pel mateix. Trist, però real.

  • JordiS 10.400 13 201
   No es pas veritat que "totes" les guerres hagin començat per la religio. Exemples: les dues guerres munjdials, la Guerra de Successio, les campanyes de conquesta, ... de vagades la religio es una excusa, com al Iraq ho va estar la impsoicio de la democracia, nova religio de moda, pero els motius reals eren força mes tangibles.
   • Daniel1714 2.168 13 795
    D'acord amb tu 

    De totes maneres el problema racial és més problema cultural/religiós que no de color de pell.
    El desconegut sempre fa por
    I si no totes i gran part d'elles,creuades santes,ocupació mora de terra cristiana,... la segona guerra mundial també va tenir el seu punt religiós (recorda quin tractament tenia el cap del Japó) i contra qui anaven els Nazis (jueus, gitanos, etc)

    No totes les guerres són ideològiques (succeció)
    Aquesta és la nostra
    • JordiS 10.400 13 201

     "El desconegut sempre fa por". Caldria que ens deixessim d'eslogans pijo progres (aquest es de l'Escola de Frankfurt, els inventors de la correccio politica). el desconegut nomes fa por quan es perillos. Hom es pot trobar incomode amb gents de costums diferents, pero aixo no es por.
     Evidentment el problema racial no es pel color, dogma pijo-progre, sino per la diferencia de costums. Aviso de que abans de que acabi el dia un pijo progre respondra que aixo es el que diuen els feixistes i racistes reciclats. Ni cas.
     • Daniel1714 2.168 13 795
      No crec que sigui un eslogan "pijo" com tu dius. De totes maneres no fas més que donar-me la raó "evidentment el problema racial no és pel color, sino per la diferència de costums "  jo en dic diferència de cultures i la seva ignoràcia porta  a desconfiança i a la mínima a la por i a la confrontació, si això en vols dir dogma,.... jo en dic realisme.

      De l'altre tema  no més dir-te que tu mateix et calalogues, no jo. Si et consideres feixiste, t'hi consideres tu solet, jo intento respectar totes les opinions (també això és pijo??)

      D'aquesta manera, ni cas, no et faràn a tu

      Salut i República
 • Albert_Z 31 12

  Estic d'acord que molts cops acceptem formes de ser i pensar q atempmten contra la nostra visió de veure el mòn des d'un punt de vista laic i bassant-se en la ciència com a mitjà per a coneixer la veritat.
  Segur que de tots és sabut del odi de la cultura musulmana  mes tradicionalista a la nostra cultura de benestar, llibertats i igualtat entre sexes, la nostra tolerancia als homosexuals o el nostre concepte de com escollir als nostres mandataris.De tots és sabut pq hem vist manifestacions de gent a la tele, ho comenten al barri, coneixes un musulmà i et diu q li sorpren de la teua cultura, coneixes families musulmanes q encara q siguen modernes dintre del seu entorn musulmà no deixen a la filla sortir al carrer, ni la deixen estudiar, ella a criar, coneixes gent aixi i dius, com seran els radicals?.
  Ames aquesta gent es pensa que els musulmans son els mes llestos i es fan servir de la nostra benevolencia judicial i mandataria per passejar-se sense cap impediment per la nostra casa, mireu al ex-mandatari de Al Qaeda en Espanya, si vau vorer el judici es reia dels fiscals, si aqust judici hagues estat en seu país d'origen segurament no li haguessin deixat ni testificar.
   
  El model de vida q propugna l'islamisme, perque es una forma de viure no és altra cosa com totes les religions,estava molt be fa 700 anys, pero ara, a menys q no s'adaptin els religiosos al estat del benestar com ha fet el cristianisme, a menys q no s'adaptin als nous temps a europa el seu model de vida esta desfasat, és mediaval, no confia en la ciència i propugna l'ignorància i el borreguisme de ulls tapats.
   
  No estic parlant dels arabs en general, a mi si ve un arab que no sigui religios, q els hi han, com hi han marroquins republicans i comunistes, podre conviure amb ell,el mateix hem pasa amb els satanics, q tambe els hi han, no els puc veure, bueno i als beatos de misa, tampoc pero bueno això és un altre tema.  
  • JordiS 10.400 13 201

   Els musulmans estaven ben tranquils a casa seva vivint com sempre ho havien fet i eren raonablement feliços, com tot-hom, vaja, quan els europeus van anar alli, i no a fer-los cap favor sino a endur-se el petroli que hi havia sota el terra dels deserts amb totes les guerres qeu aixo ha dut. Tres quarts del mateix els passava als palestins, que van passar de tenir casa o no tenir-ne perque els europeus poguessin tranquil.litzar les seves pel Holocaust i aixo va provocar mes guerres. Insisteixo, perque em emble important, que els musulmans s’estaven a casa seva sense emprenyar ningu i molt tranquils (sabeu que mai no hi ha hagut una guerra entre dos estats musulmans?) i llavors hi van els europeus, desde Ricard Cor de Lleo fins els nostres dies a tocar-los els pebrots. Trobo perfectament normal que no ens estimin gaire. Si a mes de amargar-los la vida els menyspreem, com fas tu en el teu missatge, dient que son atrasats, que si 700 amys, els psoes al nivell dels cultes dimoniacs, ... aixo ja es afegir la burla a la ignominia. Se’t ha acudit pensar que al millor les noies musulmanes estan perfectament felces amb la seva familia i amb el seu tipus de vida i que no els fa cap gracia que les alliberis ni que les converteixis en occidentals modernes? A França qui du mes vels no son les noies al collegi sino dones d’uns trenta anys que se’l posen a la feina voluntariament com acte d’afirmacio cultural i politica, el duen i en fan bandera, perque aquesta es la seva cultura i la seva dignitat. No tothom considera que el seu fi a la vida es anar al McDonalds i comprar-se roba de marca. Potser si que al final els musulmans s’ens menjaran culturalment parlant, pero no sera perque siguin molts sino perque saben qui son i volent continuar sent-ho. No es el nostre cas. Ni sabem qui som ni on anem ni ens importa. nomes volem canvi, el que sigui, per matar l'aburriment d'una vida buida.

   • en_Didac 1.035 15
    Quines bestieses que dius, que els Arabs i els Palestins estaven raonablement feliços abans que els europeus s'interesesin per la seva terra

    Repasa una mica la història dels ultims cinquanta anys de l'imperi otomà, i despres diguem si consideres que l'estat a que havia sigut reduida la naciò arab, dins de la peninsula arabiga, podia ser qualificada de raonablement feliç, quant les elits turques els consideraven ciutadans de segona o tercera categoria, que no tenien cap mena de dret pùblic.
    I els palestins, home si de viure a la miseria, treballant de jornalers de sol a sol, en unes terres pertanyents a llunyans terratinents residents a les ciutats otomanes, que es negaven a vendre'ls les terres a ells per aixi vendre-les a preus astronomics als pioners jueus, si els jueus les compraven les terres, no els les robaven als palestins com molts volen fer creure, ja que els palestins sols n'eren jornalers, i en un règim de treball gairebè feudal, en dius felicitat, doncs no se que pensar...

    Ah i l'ho pitjor la teva afirmaci de que mai hi ha hagut guerra entre dos estats musulmans però a quin mòn vius tu?´ara mateix em vene al cap Iran-Iraq, Algeria-Marroc, Marroc -Mauritania, Siria-Liban...
    • JordiS 10.400 13 201

     Mai no hi ha hagut guerra entre dos estat musulmans confessionals: Iraq era estat laic, i nomes Iran era confessional. Una cosa es un estat musulma "confessional" i una altra un estat laic on hi ha mes o menys gent que profesa la religio muslumana. El mateix passa amb el menys un del dos paisos que van intervenir en les demes guerres que esmentes.
      
     Pel que fa als palestins, potser estaven mes o menys cardats amb els otomans, pero pitjr que ara segur que no. Al menys eren a casa seva i anaven fent, que ara ni son a casa ni van fent. Pel que fa a la terra comprada o robada, el registre de propietat no dona dret a canviar la bandera d'una terra. Que et semblaria si un terratinent andalus compres la Segarra, per posar un exemple, i despres li digues al Chaves: Ara andalusia es mes gran. Aixo es teu i aqui hi faras la teva llei. Aquest quatre arreplegats que circulen per aqui .. ni cas. 
 • noicat 8.245 15 262 👍 6
  L'excés d'immigració està convertint Europa en un autèntic polvorí.
 • Cèsar Usuari sumador 14.956 13 126 👍 11.168
  Mala peça al teler...

  Quins vàren ser complaents amb l'entrada massiva d'inmigrants indocumentats? ...
  Os en recordeu quants n'hi havía, l'any 1996 i com va pujar el nombre, al cap de 8 anys?
  Má d'obra barata, enriquiment pels empresaris, pressió pels sindicats...

  Son els mateixos que ara agafen la senyera de les essències del pais i la cristiandat, els mateixos que es queixen perqué el govern vol regularitzar la situació de tanta gent... Hipòcrites!!!

  I, d'altra banda, nosaltres fent la viu-viu amb la multiculturalitat i l'integració sense perdre la idiosincràsia propia...  Inch Allà, que perd aire!
  • JordiS 10.400 13 201
   Es bona la pregunta de quei manava quan va començar l'immigracio massiva l'any 1996, perque apunta als interessos creats (ensorrar el mercat de treball) del PP. Pero no oblidem que ha estat ara el PSOE qui ha reblat el clau amb la legalitzacşo de gaşrebe tot-hom que ho ha volgut. I es que l'immigracio massiva la volen tant la dreta liberal, el PP en aquest cas, per motius economics, com la esquerra liberal, el PSOE, perque el multiculturalisme es el nou sistema de destruir societats per poder arribar al govern mundial unic, que es el que hi ha rera de tot. Tant la dreta com l'esquerra liberals, tant el PP com el PSOE volen el mateix i per aixo recolzen el mateix. 
   • JordiS 10.400 13 201
    Segons La Vanguardia d'avui els dos anys anteriors han arribat a Catalunya un total de 180.000 i 150.000 immigrants, el que representa mes en xifres absolutes i evidentment molt mes en percentatge que a Alemanya o al Regne Unit. Ara els immigrants ja representen 11 per cent de la poblacio de Catalunya. A austria, alemanya o Belgica entre el 8 i el 9 per cent. Ara vindran les politiques de reunificacio familiar i el nombre es pot mes que tripşlicar en dos dies (experiencia francesa). I una de bona: semble que tenim mes pakiastanis que ningu. Ara el Prat tindra vols de llarga distancia per anar a Islamabad, Lahore, Karachi, com els te Copenhague o les ciutats angleses. Algo es algo. 
 • XCAT 6 12

  Algú sap on es el meu comentari?¿ en JordiS diu: "dos anys anteriors han arribat a Catalunya un total de 180.000 i 150.000 immigrants //Ara els immigrants ja representen 11 per cent de la població de Catalunya"


  I quan sentiu això no us sap greu?¿?¿ veure amb el que esta convertint-se Catalunya! serà un Estats Units però en petit........bandes de columbians, els llocs on anaves tota la vida ja no si pot passar pk els moros s'han apoderat d'ell per poder fer els seus "trapis" amb tot tipus de drogues......les botigues de catalans de tota la vida que tu anaves a comprar la roba/sabates/menjar/.....te enteres que han de tancar per culpa dels xinos que treballen clandestinament en un putu magatzem de mala mort les 24h el dia i fer front això es imposible.

   

  i jo m'haig de cada a casa veient com regularitzen la pila de immigrants..... osti que trist,  a sobre seran legalitzats! Com dic sempre el temps me donarà la raó

  • JordiS 10.400 13 201

   Siguem justos. el que ens te que preocupar no es que el trafic de drogues el control.lin els moros, sino que hi hagi trafic de drogues, beneficii a qui beneficii.
    
   Pel que fa a les botigues catalans de tota la vida que tanquen, jo aconsellaria als catalans que volguin tenir una botiga, una ocupacio dignissima que els pijo progres s'han fartat de ridiculitzar, imitar el que fan els xinesos, i no vull dır treballar les 24 hores, peo si que potser els recomenaria tenir un horari mes a la mesura dels clients que de la seva comoditat.
 • nyas 234 13

  em dol, i no poc, aqueixa sensació que es desprén en general de negar la riquesa del món musulmà.
   
  quan es parla de musulmà, d'entrada s'està fent referència a tot el món anomenat àrab. que no és poc, amb d'una riquesa inestimable.
   
  d'altra banda, és clar, els immigrans treballadors no representen, en general, la part més culta dels pobles, ans la mà d'obra barata que no sol  tenir accès a la cultura, i tots en sabem el perquè. i com a treballadors han de tenir els seus drets i els seus deures que per això vivim en un estat de dret, i tots hem de tenir unes cobertures mínimes. el contrari és anar contra la gent treballadora del propi país en consentir que una gran part dels contractes laborals estiguen irregularitzats. això només beneficia a qui més té no a la majoria de la gent d'un país.
   
  i per acabar, creure que el nostre país està en perill per culpa de la immigració és voler tirar pedres fora.
  el problema és que la immigració està regularitzada per l'estat. i no és la generalitat qui en distribueix els fluxes arreu del país, ni qui controla quins tipus de treballadors calen en cada moment, ni cap on s'han de dirigir, ni quins serveis van a rebre.
   
  de tot, el problema no és la immigració sinó qui en controla els fluxos migratòris i l'educació que han de rebre.
  • JordiS 10.400 13 201

   -Ningu nega la riquesa del mon musulma. Jo vinc de Pakistan i ara visc i treballo en un pais musulma on hi mana un partit islamista, i n’estic aprenent l’idioma, tot i que no em fa cap falta perque tothom amb qui jo tracto paral angles o frances. No hi ha negacio ni menyspreu de part meva.

 • Avalot 985 13
  Sóc d'esquerres i realment em fa gràcia aquells que diuen no rotundament a la religio cristiana i si defensent verbalment la religió musulamana, infinitament més retrograda (he vist a la tele que ara prohivien a pakisatn corre una marató a homes i dones junts), perque tenen por que altre gent d'esqquerres els titlli de feixistes.. i així creixem..torçats
  • JordiS 10.400 13 201
   Els d'esquerres teniu el vici d'anar pel mon amb el llibre de les normes del progres sota el braç, i a cada situacio que us trobeu la compareu amb el que diu el llibre i deixeu anar el judici. Se t'ha acudit que al millor a les dones pakistaneses no els fa cap gracia correr el marato amb els homes? Es un error creure que el pensament de les dones pakistaneses es el dels quatre femşnşstes que alli, com arreu, hi ha. El millor que podreu fer els qeu proclameu ser d'esquerres (per cert on sou els d'esquerres qeuan els vostres veins obrers tenen un problema?) es respectar les gents de tot el mon en contres de dir-los el que tenen que fer. 
 • eric 5.405 15 397 👍 212

  Aquesta senyora com a cap de l'esglèsia luterana a dinamarca defensa la seva empresa. Com sempre els monàrquics nomès diuen que coses incongruents i sempre estan atrassats respecte a la societat civil d'on xupen els calers.
   L'Islam no és cap problema com tampoc cap altra religió, en canvi si que ho és el fonamentalisme. I tan dolent n'és el catòlic, protestant o islamista.
  Els immigrants danesos estan molt més integrats que la recient immigració catalana. Per lo que vec a Suècia, ens porten uns 25 anys de ventatge com a minim en aquest aspecte.
  El govern català hauria de fer una política d'immigració correcta. I per comencar, lo primer que tindria que fer és crear una conselleria d'immigració, que  nomès tractes els temes en referència.
   
  • JordiS 10.400 13 201

   Tret d'un diari suec a l'adreça:
    

    

   http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,529910,00.html


   "Malmoe, Suecia. La policia ha admes pubicament el que molts escandinaus ja sabien de feia temps: la policia ja no control.la la situacio a la tercera ciutat mes gran del pais. Aquesta esta sent efectivament governada per bandes violentes d'immigrans musulmans. Alguns dels musulmans has viscut durant vint anys a Rosengård, Malmø, i encara no saben llegir ni escriure en suec. Les ambulancies son atacadea a pedregades o amb armes, i es neguen a assistir ningu en aquests llocs sense proteccio policial. els immigrants els escupen quan arriben per atendre'ls. Recenment un albanes va ser apallissat per un arab, que el va deixar tirat i mig mort al terra mentre l'ambulancia arribava. La mateixa policia dubte abans d'entrar a parts de la ciutat si no es en grups grans de policies, i els calen guardies per a vigilar els cotxes, que en cas contrari son destrossats."
    
   No semble gaire diferent del que passa a França. Per aixo serveixen les politiques d'acollida, els experts en multiculturalitat (o fins i tot ministres de la multiculturalitat,com al Canada), els experts en relacions multiracials, i altres enginyers socials? 

    

   • eric 5.405 15 397 👍 212
    Primer de tot l'Aftonbladet és un diari lamentable sinó nomès cal fullejar-lo. De fet em cau la cara de vergonya nomès de parlar d'ell. Nomès la secció d'esports és de total prestigi.

    Malmö com dius tu és la tercera ciutat més gran de Suècia on hi ha un 50 % d'immigrants. Per tant estem parlant d'un altra tema. Alli esta desbordat. Per altra banda no tots els immigrants de Malmö, a Rosengård són com els que descriu l'Aftonbladet. M'atreveixo a dir que són minoria. Podriem parlar de La Mina en el nostre cas i a vore que et semblaria.

    Diguem-ne que has citat paraules d'un "Acebes" suec per a retratar-me el que he dit abans, i a part de demagògic , em sembla lamentable com he dit més amunt. Del barri de Rosengård de Malmö hi ha immigrants plenament integrats, d'on hi tinc un parell d'amic meus i n'hi ha d'altres com per exemple ara per ara el futbolista més important suec, jugador de la Juventus de Torí, Zlatan Ibrahimovic, el qual ha dut practicament  El Calcio al seu equip italià.

    Si us plau no fem demagògia de dretes.


    • JordiS 10.400 13 201

     Hi ha un lloc d'Internet dedicat a aquest temes en el que es pot veure un video en el que diversos immigrants peguen una gran pallissa a dos suecs que els havien recriminat per trencar mobiliari urbà (unes jardineres). La pel.licula la van fer uns companys dels agressors que despres, tots plegats, es divertien molt veient la seva brillant accio. Despres la va recuperar la policia. A l'identificacio dels agresors es va descobrir que un d'ells era un conegut futbolista, no se si es l que tu vols dir. Et puc donar l'adreça del video si vols, pero de moment pots llegir el relat:
      
     http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,560698,00.html
      
     Tambe es del Aftonbladet, pero les noticies no son certes o no segons qui les publiqui sino si ho son i ningu les desmenteix. De fet aquestes noticies nomes les llegiras a publicacions marginals, que no vol dir necessariament dolentes, perque les publicacions principals respecten el dogma multicultural.
      
     El que algu sigui un conegut futbolista no es senyal de res mes que de que es un conegut futbolista, i per res implica que sigui un bon ciutada. Massa jugadors de la NBA s'han vist acusats de violacions i agressions a ma armada, dels que sovint se'n han sortit gracies als calers (i ja m'imagino que mes d'una vegada han estat agafats en una trampa per treure-l s'hi calers, pero no tantes).
      
     Dit aixo quedi clar que no prentenc que els immigrants siguin necessariament dolents, pero per descomptat que no son esser angelics com els presenten els multiculturalistes. Tampoc son un bé per ells mateixos, perque sense ells els paisos funcionaven perfectament be, ni han vingut a fer-nos cap favor, ni a pagar-nos el retiro, ni els hi debem res (la famosa mala conciencia del ex-colonitzador que tant s'explota) com preten el dogma oficial. Senzillament son un problema que cal gestionar el millor que es pugui. Res mes.  
      
     • eric 5.405 15 397 👍 212
      Continues fent demagogia i a més de la més barata possible. D'immigrants bons i dolents n'hi ha a tot arreu, en el mateix percentatge que de suecs bons i dolents.

      D'immigrants bàndals n'hi ha tot arreu com de suecs bàndals en el mateix percentage. Un immigrant per l'intrinsec fet de ser-ho no té perquè ser drogadicte, bàndal i malparit.

      Jo sóc immigrant i em fa realment llàstima que gent com tu defenseu aquesta visió de que els immigrants són nomès coses dolentes. és evident que no toques ni quarts ni hores.
      D'altra banda em cauria la cara de vergonya nomÈs de defensar aquests arguments que sembles defensar tu.

      L'aftonbladet no és un diari marginal sinò un diari en que el compra molta gent, tipus  "The Sun" a  les Illes Britàniques. és un diari que es parla només de sexe barroer, de personatges famosets i altres ruqueries varies. Et prego que t'informis abans de llegir quelcom i creure-ho com si fos la Biblia per un cristia. Les noticies són certes, però si es treuen de context fan pena.

      Tampoc son un bé per ells mateixos, perque sense ells els paisos funcionaven perfectament be, ni han vingut a fer-nos cap favor, ni a pagar-nos el retiro, ni els hi debem res (la famosa mala conciencia del ex-colonitzador que tant s'explota) com preten el dogma oficial. Senzillament son un problema que cal gestionar el millor que es pugui.

      Quasi bé amb cau la llàgrima de llegir aquest fragment. Siplement em fas fàstic, molt de fàstic. No se com pots dir això, ni quina educació i ensenyansa tens. Em fas fàstic.

      Els immigrants van a treballar al país de destí, com jo i com tants altres. Venim a guanyar-nos la vida a altres països perquè en el pais d'origen no ens la podiem guanyar com nosaltres voliem.
      Fem feines decents, que senzillament els habitants del pais receptor no poden fer o no estan preparats per fer-ho. Vegi's escombriaires, neteja vàters, soldadors experimentats, cièntifics d'alt nivell etc...
      Venim a treballar dignament i a guanyar-nos la vida. Integrar-nos a la societat que ens ajuda i a complir el nostre deure. NO venim a donar pel cul, ni a trinxar mobiliari urbà.

      Voldria acabar dient que el que realment ets és un inepte, inutil cas per una societat inteligent, desenvolupadora i progressista.


      • en_Didac 1.035 15
       Totalment d'acord, ell mateix és un exemple de que els extremismes sòn l'error. 
      • JordiS 10.400 13 201

       Cap argument, molts insults.
        
       Primer de tot, no tinc cap dubte que hi ha immigrants (persones) bons i dolents, i que l’immensa majoria considerats individualment deuen ser gent del mes normal. Pero com no els necessitem per a res, i a no ser que hom tingui ànima de bon samarità a gran escala, no deixen de ser un problema, que com he escrit abans en aquest paràgraf que et fa tant de fàstic, cal gestionar per minimitzar les destrosses per ambdues parts.
       Deixant apart els teus judicis de valor sobre mi, el fet es que no has demostrat que res del que he escrit sigui mentida: a Suecia hi ha hagut des dels temps de Olaf Palme una política d’immigració sumament generosa, d’aquestes que reclames per Catalunya, amb un ministre i tot, i el resultat es que a Malmoe, ciutat d’uns 350.000 habitants, el 40%, segons tu mateix expliques, son immigrants i, pel que semble, l’ambient és més aviat tèrbol. Segons tu, aixo (els aldarulls, els apedregaments, etc) passa en una mena de La Mina (val a dir que a La Mina això, si ha passat, ha estan ben poques vegades). A França llocs com aquests n’hi ha a dojo, en diuen "zones de non droit".
       Pel que dius el tal Aftonbladet es un diari mes aviat de mal gust, pero nomes per aixo ja diu mentides? Deia mentides El Caso? Doncs no, nomes que explicava coses desagradables amb grans titolars. Si l’Aftonbladet és un diari de gran tirada i digués mentides algu l'hauria denunciat, oi? Ho ha fet algu? Que pasa que les noticies nomes son creibles si venen de la font adecuada i diuen el que hom vol sentir?
       Es ben cert que a Dinamarca els immigrans del Tercer Món estan mes integrats, pero no perque s’hagi imposat el multiculturalisme sino perque els danesos s’han defensatr I han mantingut el problema entre limits, de manera que els immigrants es vuen mes obligats a entrar al motllo local, el motllo que ha creat un pais on s’hi pot viure, al contrari que a Zaire o Somalia, d’on han fugit. Ha estat aixi primer perque hi ha menys immigrants (5% a Dinamarca contra 7% a Suecia i 11% a Catalunya!), despres per una legislacio molt mes restrictiva pel que fa a questions com els matrimonis blancs (amb proposits immigratoris) o la reunificacio familiar. A Dinamarca hi ha premsa que recolza el control d'immigracio, mentre Suecia és encara sota el síndrom Olof Palme. Aixi que a Dinamarca les coses estan millor i no hi ha Malmoes. I aixo es aixi perque a Dinamarca hi ha hagut partits explicitament antiimigracio que han parlat clar i des de la democracia, als que ningu ha pogut titllar de nazis.
       Per acabar, nomes dir que trobo dificil de creure que siguis un immigrant a Suecia, un que fa d'escombriaire alli perque no ha trobat una feina millor a Catalunya. Mes aviat em sembles un Erasmus, o en un noi de casa bona que està passant una temporada d’aventura "immigratoria" a Suecia. No es estrany, durant el franquisme, un amic meu, fill d’un terratinent rentista de Lleida, se’n va anar a fer la vendimia a França amb els temporers uns quants mesos, i despres fardava de proletari entre els amics progres i fins i tot va publicar un parell d’articles sobre la seva "experiencia". No cal dir que despres va viure de les mateixes rendes que el pare.
       El mon civilitzat, aquells que fins i tot els immigrants creuen que es millor que el seu perque sino no hi anirien, es te que defensar, no dels immigrants, que nomes son la carn de cano, sino dels il.luminats que van destruir mig mon el segle passat amb les seves utopies, i ara els fan servir a ells per destruir el que queda.
       • eric 5.405 15 397 👍 212
        La part primera de l'escrit ja te l'he contestat abans i aixi doncs no repetire per coherència.

        Així doncs et contesto l'últim paragraf. Fa 3.5 anys que visc a Suècia, i per tant en sóc immigrant. Treballo en el món cientific ja que a casa meva, a Catalunya, aquest sector no existeix. Per tant m'he tingut que guanyar les garrofes a un altra pais, canviar de casa, deixar la meva terra i ésser un immigrant més, perquè lo que desitjava era treballar del que vull i ésser felic, i en sóc.

        Au babau,


        • JordiS 10.400 13 201

         No recordo que esmentessis la feina de cientific com una de les feines dels immigrants. Com era evident ets un immigrant de luxe.
          
         Per una part es veu que no et pots estar d'insultar en contres de aportar arguments. Es aixi com fas ciencia? No semble que s'hagi perdut gran cosa.
         • eric 5.405 15 397 👍 212
          Llegeix-te els meus posts i reflexiona-hi./è
          • JordiS 10.400 13 201

           Per mes que llegeixo els teus escrits nomes hi veig prejudicis:
           ıÜü
           "Aquesta senyora com a cap de l'esglèsia luterana a dinamarca defensa la seva empresa. Com sempre els monàrquics nomès diuen que coses incongruents i sempre estan atrassats respecte a la societat civil d'on xupen els calers."
           "Si us plau no fem demagògia de dretes".

           I tambe frases fetes:
           "El govern català hauria de fer una política d'immigració correcta. I per comencar, lo primer que tindria que fer és crear una conselleria d'immigració, que nomès tractes els temes en referència."
           "ıÜüD'immigrants bons i dolents n'hi ha a tot arreu"
            
           Insults:
           "... ıÜüfas fàstic, molt de fàstic...."

           I tambe alguna estupidesa com considerar que el fet que un futbolista "immigrant" hagi triomfat a Italia te alguna importancia pel que estem parlant
           "el futbolista més important suec, jugador de la Juventus de Torí, Zlatan Ibrahimovic, el qual ha dut practicament El Calcio al seu equip italià.

           Cap argument.
 • roent 143 13

  assimilació o deportació,
   
  d'espanols també.
   
  aquí som tan rucs que anem repetint tots els errors que a d'altres països han comès fa dècades, deu de ser que el tarannà dels catalans és el dels imbècils.
   
  ja coneixem prou bé que ha passat amb els espanols i som tan retardats que anem de cap a l'abisme.
   
   
  multiculturalitat=MERDA
 • XCAT 6 12

  Aquí ho has dit tot! Si la purria d’imigrants que b a CATALUNYA fossin bons estudiants, gent amb cultura, amb una carrera ( cientifics com tu, o qualsevol altre )  la gent tindria una altre opinió de la immigració!!

Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.009.880 missatges
 • 211.512 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums