Notícia

La JNC escull Jordi Cuminal nou secretari general de l'organització

amena_31
amena_31
Jordi Cuminal ha volgut remarcar que “la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) és còmplice del compromís que la generació que lidera l’Artur Mas té amb el nou estatut. Però el nostre compromís generacional amb el país va més enllà.” En aquest sentit, ha volgut deixar clar que “som la generació que d’aquí uns anys hem d’estar en condicions de proposar un referèndum d’autodeterminació per a Catalunya.”

En paraules del nou secretari general de la JNC, “en la seva política de la frivolitat, en Maragall ho té molt clar. Si un dia va a homenatjar el que havia estat el dia de la ‘raza’ i a combatents feixistes de la división azul, l’andemà visita la selecció catalana amb una estelada. I així es pensa que el catalanisme del PSC torna a estar normalitzat. Maragall, el problema no és de gestos, és de fons. A nosaltres no ens enganyes.”

En referència a Convergència, el nou secretari general de la JNC ha dit que “som els joves que volem que el projecte polític de Convergència sigui de progrés social i de sobirania nacional. Quants més s’hi sumin millor. Però Convergència no pot assumir segons quines renúncies. S’ha de mantenir fidel al seu projecte, sola o acompanyada.”

Jordi Cuminal i Roquet va néixer a Sant Celoni (Vallès Oriental), el 23 de febrer de 1977. Es tècnic superior en Gestió Comercial i màrqueting i estudiant de Ciències empresarials a la UOC i del postgrau ‘Gestió de l’administració local’ a la UAB. Milita a la JNC des de l’any 1999 i ha estat responsable de l’àrea d’Acció Nacionalitzadora del Comitè Executiu Nacional de la JNC des del 2002. És regidor a l’Ajuntament de Sant Celoni des de l’any 2003. Milita a Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) des de l’any 2001 i va ser membre redactor del comitè de la ponència política ‘País, política i progrés’ al 13è congrés de CDC.

Opina

Configuració
  • __361__ 3.487 17 👍 20
    " hem d’estar en condicions de proposar un referèndum d’autodeterminació per a Catalunya ".

    Si això ho presenten així i ho compeixen, podria ser interessant parlar-ne amb CDC i JNC. Ho dic sense sentir que això traeixi a la meva condició de militant d'ERC.

    Veig més catalanisme, ERC apart, amb CDC, ICV i JNC. No penso que el catalanisme acabi amb ERC (home, per sort!). (Fixeu-vos que no menciono UDC, ni PSC ni (aquest per suposat) PPC).

Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.486 missatges
  • 219.463 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat