Notícia

Els Castellers de Sarrià en crisi

amena_31
amena_31

Una de les colles més joves de Barcelona, "Els Castellers de Sarrià", creada fa quatre anys, fa una crida als que desitgin pertànyer al fascinant mon dels castells i vulguin fer-ne, perquè els falta gent.

Com se sap, fer castells es una de les més genuïnes expressions del esperit català, on s'amalgamen extraordinàries virtuts com el companyerisme, la igualtat social, l'esforç comú, i la paritat entre sexes, per destacar les més significatives, però també la diversió i el bon rotllo...

Voleu apuntar-vos? Es igual que sigueu grans o joves, nens o nenes, del barri o forasters, blancs o negres. Tothom té cabuda.

Us esperem. Ens reunim els divendres a la Plaça de la Vila de Sarrià a les 8 del vespre, a partir del 10 de setembre.

Si entretant voleu conèixer més detalls, envieu-nos un correu a jjuanet@pobladores.com i us informarem del fàcil que es començar a "fer pinya".


Opina

Configuració
 • pell_roja 1.900 16 863
  bé, espero que tingueu molta sort i que pogueu tirar endavant!

  a mi sempre m'han interessat aquestes coses però al meu poble mai n'hi han hagut..

  bé, endavant!!


  salut!

 • valentí 85 14
  Els castellers són la dança de Fraga a Maó i de Salses a Guardamar del Segura!!!!! Simbolitza les arrels i la unitat. Les arrels ja que l'origen dels castellers es remunta a unes columnes humanes que començaren a fer-se conegudes pel sud de Catalunya amb el nom de "Ball de Valencians". I ara són el present perquè al seu voltant hi ha creada una forta sensació de comunitat. Visca la Terra Lliure!!!

 • RepOfCat 852 14
  Doncs jo no només els desitjaré sort sino que mi pasaré , desde fa uns anys volia apendre tradicions catalanes que desconect com castellers, serdanes , ball de bastons ,etc.. aprofitaré aquesta oportunitat per apendre i contrivuir a salvar aquesta colla.

  PS. Desitjo no ser l´unic

 • __361__ 3.487 17 👍 20
  M'agradaria passar, però, ho sento, visc a Tarragona.

  Com que el Racó no impedeix la copiada d'articles, i com que aquest sembla ser "desitjós de ser propagandat", el posaré a La Stoa. Miracles? No hi crec massa, els miracles costen quasi sempre molta feina. Però en fi, un granet d'arena si el poso.

  Felicitats per la bona feina. Castellers de Sarrià, sortiu de la crisi!

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.254.234 missatges
 • 219.567 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat