Notícia

Vox aconsegueix 100.000 € para combatre la immersió lingüística

L'acord entre PP, C's i el partit d'Abascal també especifica que aquesta partida podrà incrementar-se en un futur

La Junta d'Andalusia destinarà 100.000 euros per ajudar a andalusos que viuen en regions on hi ha immersió lingüística, com Catalunya o València. Tal com detalla El Periódico, aquest és un dels punts de l'acord que han arribat el PP, C's i Vox per aprovar els pressupostos de la comunitat andalusa. 

La formació de Santiago Abascal aconseguirà d'aquesta manera un dels seus objectius: posar sobre la taula el mantra de la dreta espanyola sobre la discriminació del castellà en algunes zones de l'estat. 

Des del partit d'ultradreta, expliquen que l'objectiu d'aquesta partida del pressupost públic serà que "els estudiants andalusos que vulguin estudiar en castellà arreu d'Espanya ho puguin fer". 

En aquest sentit, el text del pacte recull que es modificaran les bases reguladores de les subvencions a les comunitats andaluses amb l'objectiu que diferents associacions andaluses puguin fer classes de reforç o aprofundir en l'estudi del castellà. 

L'acord també especifica que aquesta partida podrà incrementar-se amb altres imports "derivats de determinades línies d'aquesta normativa que no es troben òptimes en termes d'eficàcia i eficiència".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.297.759 missatges
  • 221.158 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat