Publicitat

Notícia

En Comú Podem opta per arribar a un acord amb ERC a l’Ajuntament de Tarragona

En una assemblea han avalat buscar un acord de govern amb els republicans amb 76 vots

En Comú Podem ha votat a favor de negociar la investidura i un pacte de govern amb ERC per liderar l’Ajuntament de Tarragona.

En una assemblea conjunta entre les dues formacions integrants de la coalició -En Comú Tarragona i Podem Tarragona- la militància ha donat suport a la via de buscar el pacte amb els republicans amb 76 vots, mentre que l’opció d’apostar per cercar un acord amb el PSC de l’actual alcalde Josep Fèlix Ballesteros tan sols n’ha obtingut un.

Des de la formació morada han remarcat però, que l’assemblea d’avui no defineix al 100% la votació de la investidura del dissabte 15 de juny, sinó que durant els propers dies les formacions s’hauran de reunir per perfilar l’acord.

Així doncs, a dia d’avui i a l’espera de com avancin les converses durant la setmana, el socialista Josep Fèlix Ballesteros ho tindria molt difícil per repetir com a alcalde de Tarragona.

Pau Ricomà s’albira com el seu relleu, si bé no té cap suport assegurat totalment. Tot i això, els comuns i la CUP han mostrat la seva predisposició. Segons algunes informacions, també ho veurien amb bons ulls des de Junts per Tarragona, encara que no s’han expressat públicament a favor de cap opció.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.596 missatges
  • 221.196 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat