Publicitat

Notícia

Aragonès avisa que l’independentisme no renunciarà 'mai' als seus objectius

Diu que no es rendiran "per molts processos judicials que s'obrin, sentències que pugui haver i embargaments"

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha acompanyat aquest divendres l'exsecretari general de Vicepresidència i Economia Josep Maria Jové al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), on se l'investiga pel referèndum de l'1 d'octubre de 2017, i ha lamentat que "cada vegada hi ha més repressió contra un posicionament democràtic com és la independència de Catalunya". En una atenció als mitjans, Aragonès ha dit que el sobiranisme no renunciarà "mai" als seus objectius, que són fer de Catalunya un estat independent "de forma pacífica, democràtica i cívica malgrat els invents de la Fiscalia", en referència a les acusacions del ministeri fiscal a la causa de l'1-O al Tribunal Suprem.

Aragonès ha assegurat que Jové és "una persona compromesa políticament amb la justícia social i la independència" i que si té una causa oberta amb la justícia és "perquè no poden fer-ho contra dos milions de persones". Ha defensat que l'ara diputat d'ERC al Parlament és "una persona honesta que ha treballat com ningú per l'honestedat i ètica a les administracions públiques" i que s'ha vist sotmès a un procediment "injust" i a una investigació policial "totalment denunciable" en què s'han vulnerat drets com el de la intimitat, ha afirmat. També ha criticat la "indefensió" que suposa que la causa de l'1-O estigui repartida en diferents jutjats.

Per a Aragonès, Jové ha esdevingut el "cap de turc d'una repressió que no poden fer contra dos milions de persones". "Els qui defensem una verdadera separació de poders no ens rendirem per molts processos judicial que s'obrin, sentències que hi pugui haver i embargaments que puguin fer", ha conclòs el vicepresident, que aconseguiran els seus propòsits "amb determinació, pacifisme i voluntat de grans majories".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.615 missatges
  • 221.198 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat