Notícia

Jorge Campos (Vox Balears) arremet ara contra el feminisme, l'Islam i la immigració

El responsable del partit d'extrema dreta a les Illes assegura que "els inmigrants passen per davant de les persones que han pagat impostos tota la vida"

El candidat de Vox al Parlament balear, Jorge Campos, ha carregat aquest cap de setmana contra el feminisme, l'islam i la inmigració. Concretament, durant un acte de campanya a Felanitx, ha assegurat que "mai he vist a grups feministes entrar en mesquites" en les quals, segons ha sostingut, "es diu com pegar a les dones sense deixar marca".

Així mateix, Campos ha assegurat que la seva formació obrirà, als ajuntaments en els quals governi després dels comicis del 26 de maig, expedients d'infracció urbanística a "salafistes" per a comprovar si es realitzen actes religiosos en les mesquites.

"Si es demostra que en lloc de religió es dediquen en propagar l'odi, a la primera infracció: mesquita tancada i imant expulsat", ha assegurat a la vegada que ha censurat la "permissivitat" amb la immigració.

En declaracions recollides per dBalears, Campos també ha afirmat que "la gent va a la finestreta d'ajudes i ens diuen que no n'hi ha per a tots. I després veus a algú amb burca i en situació irregular sí que en tenen. Passen per davant de les persones que han pagat impostos tota la vida", ha sentenciat.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.283.416 missatges
  • 220.616 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat