Notícia

Saliente reivindica la CUP com a 'clau de la governabilitat' a Barcelona

La número u de Capgirem Barcelona enceta la campanya amb crítiques als dos partits políticament més propers

La cap de llista de la CUP-Capgirem Barcelona Anna Saliente ha encetat la campanya de les eleccions municipals del 26 de maig reivindicant la formació com a futura “clau de governabilitat” al consistori i deixant clar el paper que pot jugar a l’hora d’assolir pactes: "Podem arrossegar Barcelona En Comú i Esquerra cap a l’esquerra, a la via independentista i la ruptura amb l’estat. Dependrà d’ells.

També poden anar-se’n cap al bloc antidemocràtic, al bloc del 155 i de la dreta". En una entrevista als Matins de TV3, Saliente ha convertit BeC i ERC—els dos partits que reconeix més propers—en els blancs de bona part de les seves crítiques.


Opina

Configuració
 • AviVicenç 15.245 6 129 👍 1.881
  Clau de governabilitat diu?  Si més no al ajuntament de Barcelona

  En la legislatura que acaba ara he perdut el compte dels consellers cupaires que han passat per el meu districte  (Sants) i tret de la Lluïsa Pahissa cada vegada més penosos
 • Raztettous 53 👍 32
  Saliente, vol dir que surt?
 • sbarpa_94 2.040 6 824 👍 943
  Quina cara més estranya...
 • Aquest missatge ha estat esborrat
 • nemo 6.585 9 327 👍 2.081
  Quina estratégia més penosa! Qualsevol partit quan es presenta vol governar, o, si més no, ho intenta i s'ho creu. Els petits certament aspiren a entrar i "ésser necessaris" pero la CUp, a la capital de Catalunya, mai hauria d'aspirar a menys que governar. Reconéixer que no tenen CAP posibilitat de governar a Barcelona només reflectix una inutilitat brutal.

  Pensava que la CUP de la capital del Pais Valencià eren pensosos, però veig que el nivell es paregut a la vostra capital. Tant vosta trobar a gent válida que aposte per GOVERNAR? No se, hi ha decenes de CUPs a pobles i ciutats catalanes amb un nivell politic i dignitat anys llum del d'aquesta pobre gent. De veritat, no hi ha ningú válid a una ciutat tan gran com Barcelona?

  Quian imatge més patética...i aquests son els de "ho volem tot" 

  Nivell "més rucs i cagen cap a d'alt"
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.283.550 missatges
 • 220.619 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat