Notícia

Membres del patronat del Diplocat neguen que es promogués l'1-O

Defensen que es feien activitats sobre diversos aspectes i que eren habituals els viatges de visitants internacionals

Autor/a: ACN

Quatre membres del patronat del Diplocat (format per 39 entitats) han defensat que el consorci no es dedicava a internacionalitzar el procés, ni a promoure l'1-O i que feia diplomàcia pública "i no governativa".

Així ho han testificat al Tribunal Suprem a petició de la defensa d'Oriol Junqueras i Raül Romeva Jacint Jordana (director de l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals), Antoni Millet (representant de la federació de caixes d'estalvis), Daniel Garcia (membre del secretariat nacional d'UGT) i Gerardo Pisarello (primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona).

Tots han coincidit en apuntar que a les reunions del patronat es parlava d'activitat diverses i no només sobre la situació socio-política de Catalunya "tot i l'interès que despertava internacionalment", i que es promovien d'altres activitats.

També han dit que el seu objecte era posar de relleu les institucions catalanes i contactar-les amb d'altres internacionals i que eren "habituals" els viatges de visitants internacionals.


Opina

Configuració
  • peterpen 36

    Hi guys if you are like the online card games to go the webiste gin rummy card games and play the more time one time play and sahre our frends if you are like the games to play the one time and share the freinds and you have listen the views of the frends.

Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.284.362 missatges
  • 220.648 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat