Notícia

Álvarez de Toledo rebutja que Junqueras participi a la roda de premsa de l'ACN

La popular diu que l'ex vicepresident “no hauria de ser candidat”

La cap de llista del PPC per Barcelona a les eleccions espanyoles, Cayetana Álvarez de Toledo, ha rebutjat que el president d’ERC, Oriol Junqueras, tingui dret a participar en la roda de premsa de l’ACN aquest divendres 19 d’abril.

“No hauria de ser candidat”, ha dit aquest dimecres en una entrevista de Catalunya Ràdio en què ha assegurat que la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) de permetre-ho no li sembla “raonable”.

Concretament, la JEC ha autoritzat que Junqueras pugui participar de forma telemàtica en una de les conferències de premsa que l’ACN organitza amb els candidats catalans al Congrés. Està previst que Álvarez de Toledo també ofereixi una roda de premsa a l'ACN divendres següent.


Opina

Configuració
 • anseso 21.264 9 68 👍 4.082
           Potser ja han condemnat en ferm els presos polítics abans d'acabar el judici/farsa? Darrerament als mitjans, els nacionalistes espanyols semblen considerar que és així, atès que volen prohibir TOTS els drets civils dels presos polítics (i els de tots nosaltres). El següent serà posar-los a pa i aigua.
           Jo li diria a la Cayetana que posats a dir, jo considero que una personeta com ella no hauria de tenir dret a la vida i també em quedaria tan ample.
          Quan va aparèixer en Casado, ja pensava jo que el PP havia arribat al més alt grau d'hipocresia, falsedat i maldat però ara ha aparegut aquesta feixista amargada i l'ha deixat curt.
 • peterpen 47
  Show the desktop ocon on window10 and you have choose show desktop icons in windows 10 the right views the best function on demand and you are selection and more conformetion are know the more usefull commetment and you have use the more usefull and set the icon desktop.

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.297.955 missatges
 • 221.169 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat