Notícia

Presenten el projecte de Llei d’Igualtat Lingüística a Castelló

L'objectiu és tenir un model per poder "treballar durant la legislatura vinent"

Acció Cultural del País Valencià, una de les entitats referents en la promoció de la llengua i la cultura pròpies del País Valencià, presenta aquest dijous una proposta concreta i completa de Llei d’Igualtat Lingüística per a Castelló de la Plana.

Segons informa la mateixa organització, l'objectiu de la iniciativa és mostrar un model a partir del qual "puguem treballar durant la legislatura vinent".

L'acte, que tindrà lloc a les 7 de la tarda a la Casa dels Cargols de Castelló de la Plana, s'emmarca en el context del nou cicle electoral i polític que viu tot l'estat amb les eleccions municipals, autonòmiques i estatals.

La jornada, on es presentarà el llibre Igualtat lingüística. Capgirar el desús i la subordinació, de Francesc Esteve i Alfons Esteve, l'encapçalarà Maria Nebot (Castelló per la Llengua) i el delegat d'ACPV a Castelló, Toni Royo.

També hi participaran els mateixos autors del llibre com a experts lingüístics. Segons explica Acció Cultural en aquest comunicat, "hem de fer noves passes endavant amb rigor i ambició, propostes concretes, positives i possibles, i treballar per guanyar el màxim consens entorn d’elles. Perquè, així, avancem".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.297.033 missatges
  • 221.125 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat