Publicitat

Notícia

Batet insta l'independentisme a 'superar la por a defraudar els sectors més radicals'

La candidata del PSC al 28-A afirma que hi ha "marge d'acord" i els crida a "rectificar"

La cap de llista del PSC per Barcelona al 28-A, Meritxell Batet, ha instat l'independentisme a "superar la por a defraudar els seus sectors més radicals" i ha afirmat que el diàleg dins de la llei "necessita coratge".

En una sessió dels dinars Cambra, Batet ha reclamat a JxCat i ERC que siguin honestos amb els partidaris i "rectificar" per participar al diàleg, que ha promès que no és "fals o buit".

"No hi ha altra sortida", ha considerat Batet, que espera que no torni "el bloqueig ja viscut". D'altra banda, la candidata ha defensat que hi ha "marge d'acord" amb els independentistes i que aquesta entesa podria "integrar part dels catalans que avui voten per ruptura".

Durant la seva intervenció als dinars Cambra, organitzats per la Cambra de Barcelona a la Casa Llotja de Mar, Batet ha demanat als partits independentistes que no tinguin "por" a "rectificar" per obrir-se al diàleg.

"El futur no es pot definir des de l'aprofundiment del conflicte i les trinxeres", els ha reclamat la candidata, que ha pregat que descartin projectes "irreals" i "més fugides endavant". Sobre aquesta entesa, Batet ha rebutjat que no hi hagi marge d'acord i ha dit que "el que és mentida és que hi hagi marge per a opcions unilaterals i de conflicte".
 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.302.180 missatges
  • 221.335 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat