Publicitat

Notícia

Cs vol que el ple constati que TV3 i Catalunya Ràdio han esdevingut un 'aparell d'agitació i propaganda'

El grup majoritari demana que el Parlament reprovi els consellers del CAC

El grup parlamentari de Cs vol que el Parlament constati que els mitjans públics de la CCMA, TV3 i Catalunya Ràdio, han esdevingut un "autèntic aparell d'agitació i propaganda" del "procés separatista".

La formació majoritària a la cambra ha presentat una moció que es debatrà i votarà durant el ple d'aquesta setmana, on apunta que TV3 ha fet seva la nomenclatura dels partits independentistes, amb expressions "absolutament esbiaixades i subjectives" com ara "presos polítics", "exiliats" o "judici de la repressió".

Cs creu que aquestes paraules "distorsionen la realitat i enganyen la ciutadania". A més, la moció també demana que el ple reprovi els consellers del CAC designats pels partits que recolzen el Govern, inclòs el seu president, Roger Loppacher.


Opina

Configuració
 • EmulatorQ Usuari sumador 64.882 15 6 👍 19.990
  Ja es fan avorrits, aquests de C's. Els diria que canviessin el discurs però sé que és impossible.
 • Dogmatico 571 12 👍 811
  Devant qualsevol intent de fer un xou al Parlament aprofitant les inhabilitacions, el que cal fer és marxar i suspendre la sessió per manca de quórum.
 • Anònim10 17.233 6 99 👍 16.846
  De la immensa propaganda mediàtica espanyolista que han representat la pràctica totalitat dels mitjans estatals no en parlen, oi? Això ja els hi està bé. Per descomptat em refereixo a l'absència de tertulians independentistes quan es parla de Catalunya, a la difusió de notícies falses de la Operación Catalunya per desprestigiar adversaris polítics o a la terminologia també subjectiva a l'hora de parlar de "fugados" o "órdagos", per no parlar d'"adocrtrinamiento". Ni punt de comparació amb TV3, que almenys duu tertuliand diversos i no difon informacions falses.
 • Turanga_Leela 31.390 7 29 👍 8.919
  El grup parlamentari de C's vol governar sense haver guanyat les eleccions. Ni més ni menys.
 • torraina_infernal 38.583 11 16 👍 23.739
  Il·legalització ja del grupuscle terrorista.
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.302.180 missatges
 • 221.335 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat