Notícia

Racó Català compleix 20 anys

Seguim obsessionats amb el nostre lema, ara més que mai: Llegeix, Pensa i Opina

Racó Català va néixer el 4 de març de 1999, tot just fa 20 anys. Joan Camp, Oriol Morell i Guillem Sureda van crear un espai d'opinió personal i a poc a poc es va convertir en la comunitat digital de llengua catalana més important de la història d'aquest país. 

Racó Català és avui un punt de trobada del Països Catalans on la informació i l'opinió en són els fonaments. En aquest sentit, i a propòsit d'aquest vintè aniversari, hem organitzat diferents accions per celebrar 20 anys de vida i per agrair a tothom que ho ha fet possible. 

Primer de tot, tenim un nou logo del Racó Català, el canvi es pot veure tant a la capçalera del portal, com a les nostres xarxes socials. Hem decidit mantenir aquest canvi durant tot l'any per un motiu: recordar que la feina ben feta no té fronteres ni límits. Complir 20 anys és fantàstic, però fer-ne 21 serà millor. 

Segon, hem obert un fil oficial al fòrum del Racó Català per recordar els temes més emblemàtics que han ajudat a construir aquest projecte. També ens serveix per agrair aquests 20 anys de dedicació als raconaires, una audiència real, fidel i crítica que molts altres mitjans pagarien per tenir. 

Tercer, avui tenim una secció d'opinió especial farcida amb alguns dels millors columnistes que han escrit i escriuen al Racó Català. Tots ells han ajudat a fer d'aquest digital, un lloc obert, heterogeni i diferent. De fet, l'editor i cofundador de Racó Català, Joan Camp, també ha escrit aquesta carta i des de la redacció us la recomanem. Ho fem lliurement i sense pressions d'instàncies superiors. 

Tant si ets un lector diari del Racó Català, com si acabes d'entrar per primera vegada, acabem aquest article insistint amb un missatge que acompanya la nostra capçalera des de fa anys. És un missatge simple amb el qual hi portem obsessionats des de fa temps: Llegeix, Pensa i Opina.

(Així vam començar l'any 1999, aquí podeu veure com hem evolucionat). 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.285.154 missatges
  • 220.679 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat