Notícia

Arriba la Festa de la Llengua Materna 2019

Les jornades s'organitzen dins del marc del Dia Internacional de la Llengua Materna declarat per la Unesco

El Clarió, l'associació de pares i mares pel català al Matarranya (Franja de Ponent), ha organitza un any més la Festa de la Llengua Materna. Se celebrarà des del 21 al 23 de febrer a la Pena-roja.

Concretament, les jornades tindran una prèvia a les biblioteques municipals de la comarca de Matarranya amb el 'Conta-mos un qüento!'. Segons informa l'organització, el dia 21 tothom qui ho vulgui podrà inscriure's a la biblioteca del seu poble per explicar un conte en la llengua materna.

El dia 23 a les 5 de la tarda es farà una gimcana de jocs tradicionals a la Pena-roja de Tastavins. Els jocs seran per totes les edats i hi haurà una xocolatada.

A un quart de set hi haurà la 'Introducció al Dia Internacional de la llengua materna' amb la presentació del projecte 'Lo Bres de la llengua materna'. Es tracta d'un projecte pel català a la Franja dedicat als nou nascuts.

Després hi haurà la Lectura poètica amb sorpreses. Serà a càrrec d'alumnes de l'IES Matarraña i de l'escola de Pena-roja. Hi haurà la participació de les guanyadores del concurs de Lectura en Públic Escolar 2018 de l'ESO del Govern d'Aragó.

La Festa de la Llengua Materna acabarà enguany amb l'actuació musical de Yababé. El show serà en acústic i hi haurà la presentació de la cançó: 'Únics d'Alejandro Ibázar, traduïda i cantada per alumnes de l'IES Matarraña.

Recordem que aquesta activitat està organitzada en el marc de la Celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna declarat per la Unesco i que promou la Direcció General de Política Lingüística del Govern d'Aragó.

 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.283.550 missatges
  • 220.619 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat