Notícia

Discussió a Twitter entre Mónica Oltra, Puigdemont i David Fernàndez

La dirigent de Compromís retreu a l'expresident les fotos dels seus sopars a Twitter

La portaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha criticat aquesta setmana com els diferents polítics catalans van encarar l'anomenat 'procés'. En unes declaracions a eldiariocv.es i recollides pel Diari La Veu, la dirigent de Compromís ha destacat les diferències entre l'esquerra i la dreta i entre Junqueras i Puigdemont.

En aquest sentit, Oltra assenyala: "La dreta es tapa les vergonyes sempre amb les banderes. Sol tindre pocs principis. Es veu molt clar en els líders que han encapçalat el procés: l'un està en la presó i l'altre va pel món fotent-se bons dinarots i penjant-ho en Twitter. Ja és hora que a Catalunya es recuperi l'eix esquerra-dreta. L'esquerra té principis i ètica, i per a la dreta els principis són els diners i el poder."

Les declaracions han generat una picabaralla en les xarxes socials entre la vicepresidenta del Consell i l'expresident català Carles Puigdemont.

Concretament, l'expresident ha contestat el següent: "Tu també t'apuntes a aquesta brama Mónica Oltra? Et convido a acompanyar-me en algun dels meus viatges, i a passar una setmana amb nosaltres. Després podràs opinar i dir el que vulguis, però almenys amb fonament. Denigrar algú sobre falsedats és un recurs impropi de demòcrates".

Tu també t'apuntes a aquesta brama @monicaoltra? Et convido a acompanyar-me en algun dels meus viatges, i a passar una setmana amb nosaltres. Després podràs opinar i dir el que vulguis, però almenys amb fonament. Denigrar algú sobre falsedats és un recurs impropi de demòcrates. https://t.co/5KoNQVW74v
 


He dit i sostinc que mentre altres persones entraven en presó, vostè penjava fotos al Twitter dels seus 'dinarots' a Bèlgica. Dues maneres ben diferents d'encarar els principis en política.
Agraïda per la invitació als "seus viatges" però tinc massa faena treballant per les persones
 


Sap molt greu perquè no calia. Per a res. Marta Rovira és a l'exili. Anna Gabriel també. Són d'esquerres i feministes. Sopen i dinen cada dia lluny de casa. Rull, Turull i Forn són convergents. Sopen i dinen cada dia a presó fa massa. L'eix dreta-esquerra no quadra, Mònica. Salut

 

 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.006 missatges
  • 220.048 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat