Notícia

Torrent: 'És un dia dolorós però també un dia de dignitat democràtica'

El president del Parlament interpel·la els "demòcrates espanyols" i pregunta fins on s'arribarà per evitar que els catalans decideixin

El president del Parlament, Roger Torrent, ha afirmat a les portes del Tribunal Suprem (TS) que avui, primera sessió de judici de l'1-O, és un dia dolorós però també ha volgut destacar que és un dia de "dignitat democràtica".

"Malgrat el dolor que sentim, avui veurem la dignitat asseguda al banc dels acusats d'homes i dones que l'únic que han fet és posar les urnes i veurem la vergonya d'un estat demofòbic que persegueix uns homes de pau que l'únic que han fet és posar en mans dels catalans el seu futur", ha afegit.

Torrent també s'ha dirigit als demòcrates espanyoles per preguntar-los fins on s'arribarà per evitar que els catalans decideixin. "Què estem disposats a veure en vulneració de drets i llibertats fonamentals?", ha conclòs.

En declaracions als periodistes abans que comenci la primera sessió del judici, Torrent s'ha mostrat convençut que malgrat els dies durs que vindran, "tothom ha de saber que no defallirem i no ens cansarem".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.268.751 missatges
  • 220.076 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat