Publicitat

Notícia

WEREPORT, una iniciativa per internacionalitzar la vulneració de drets a Catalunya

"El dret a la representació política, el dret a la participació política, el dret a la llibertat d'expressió, i fins i tot el dret a la mateixa integritat física, són vulnerats a Catalunya"

Arriba WEREPORT, un projecte per engegar una campanya internacional de denúncia de la vulneració del drets civils i polítics a Catalunya. Tal com informen els organitzadors del projecte "el dret a la representació política, el dret a la participació política, el dret a la llibertat d'expressió, i fins i tot el dret a la mateixa integritat física, per no parlar del dret col·lectiu a l'autodeterminació són vulnerats a casa nostra [Catalunya]".

"Jordi Borràs, Joan Badia, Mestres de la Seu d'Urgell i de l'IES El Palau, Roger Español, Marta Torrecillas, Jordi Perelló, Adrià Carrasco, Mariona Quadrada, Willy Toledo, Joan Pessarrodona, Clara Ponsatí, Jordi Cuixart, Tamara Carrasco, Jordi Sànchez, Toni Albà, Valtònyc, els joves d'Altsasu... són algunes de les persones que han vist vulnerades els seus drets en aquests darrers mesos en un temps de greu regressió democràtica".

 

 

WEREPORT, i la seva xarxa d'entitats col·laboradores, formada per persones voluntàries, associacions, i col·lectius, volen fer arribar a la comunitat internacional la informació i el detall de 50 casos de vulneració, segons la plataforma, de drets fonamentals a Catalunya i a Espanya durant un any.

"Es tracta d'un projecte ambiciós, que a més del llançament de la seva web d'informació exclusivament en anglès, implicarà presentacions i actes de denúncia a l'estranger", avisen des de l'organització aquí

"És per això que us demanem el vostre suport, per tal de garantir les traduccions, els viatges, i les gestions amb actors internacionals, per tal de difondre i denunciar la situació de repressió creada per l'Estat espanyol".

Concretament, WEREPORT ha iniciat una campanya de crowdfunding a TotSuma per finançar el projecte. El primer objectiu són 5.000 euros i hi ha diferents compensacions.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.302.180 missatges
  • 221.335 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat