Publicitat

Notícia

Les joventuts d'ERC no accepten la tramitació dels pressupostos de l'Estat

Jovent Republicà considera que les "pressions" del PSOE estan basades en "falsedats"

Jovent Republicà, la branca juvenil d'ERC, aposta per no permetre la tramitació ni l'aprovació dels pressupostos de l'Estat. A través d'un comunicat, consideren que les "pressions" del PSOE a l'independentisme estan basades en "falsedats".

Segons el seu portaveu, Pau Morales, el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, pot aprovar mesures socials com el salari mínim sense necessitat d'uns nous comptes.

D'altra banda, també rebutja "l'amenaça" d'un avançament electoral tenint en compte que el mateix president espanyol ha dit que la seva intenció és governar fins al 2020. També defensa que el PSOE no s'ha mogut en les dues condicions: posar fi a la via judicial i reconèixer el dret a l'autodeterminació.

Segons Jovent Republicà, el govern de Sánchez no s’ha mogut en cap dels dos punts i, per tant, no té sentit facilitar la tramitació ni l’aprovació dels pressupostos al Congrés.

De fet, recorden que el president espanyol té "molt marge per avançar" i que, en el cas del judici de l’1-O, "la fiscalia i l’advocacia de l’Estat podrien retirar totes les acusacions, fet que podria aturar el procediment d’acord amb la doctrina Botín".


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.302.180 missatges
  • 221.335 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat