Notícia

Rull va sortir dissabte de Lledoners per veure el seu fill a l'hospital

El jutge va recordar a Serveis Penitenciaris que pot concedir permisos extraordinaris d'urgència

Josep Rull va sortir dissabte de la presó de Lledoners per veure el seu fill petit a l'hospital amb un permís extraordinari d'urgència. El nen va caure a terra i va patir una forta commoció al cap durant un vis a vis familiar amb el seu pare dissabte al matí. Va perdre el coneixement i els serveis mèdics el van evacuar d'urgència amb ambulància.

Serveis Penitenciaris va consultar el jutjat de guàrdia de Manresa, que va recordar que el reglament penitenciari preveu la concessió de permisos extraordinaris d'urgència per part de l'administració competent. En concret, l'article 161.4 faculta el director general. Amb aquesta resposta, Rull va ser traslladat sota custòdia policial a l'Hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

En despertar-se, el nen va passar unes hores desorientat, sense reconèixer els seus familiars, però finalment els metges li van donar l'alta i va poder passar la nit de Reis a casa. La informació l'ha avançada parcialment 'El Español'. Fonts del Suprem també han confirmat que Rull va sortir de permís durant unes hores i apunten que la sala ho estudiarà.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.298.209 missatges
  • 221.180 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat